Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért olyan nehéz találni mostanság olyan lányt/pasit aki igazán szereti a másikat és nagyon nehezen mennek szét?
Mert minden elértéktelenedett körülöttünk, és nem is keressük a valódi értékeket. Pláne nem teremtünk. Külsőségek, felszínes dolgok tartanak össze kapcsolatokat, arra építeni nem lehet. Nem is valódi partnerség egy ilyen viszony, inkább üzlethez tudnám hasonlítani, ahol minél kevesebb befektetéssel akarnak bizonyos javakra, eredményekre szert tenni egyesek.
És igazából mi is, akik valódi kapcsolatot szeretnének, szenvedünk az ilyen hozzáállás miatt. Mivel a másik oldal ezt látja bennünk.
Én speciel örülök, hogy nem kell ezzel foglalkoznom. És igencsak bajban lennék, ha most kéne párt találnom.
Én 9 éve együtt vagyok a párommal, és nem hányok tőle.. ( ezt az elsőnek üzenem ) Azért váltogatod olyan gyakran, mert nem vagy szerelmes, és fogalmad sincs erről a kötődésről, ezért nem tudod elképzelni a hosszú kapcsolatot.
27/n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!