Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nálatok hol kezdődik a féltéke...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nálatok hol kezdődik a féltékenység?

Figyelt kérdés
18/f 2éves kapcsolat..
2012. szept. 30. 22:26
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
kinyitom a szemem, és az asszony már rinyál, ha meglátja, hogy még nézek is!!!! na az már a pokol-
2012. szept. 30. 22:27
 2/13 anonim ***** válasza:

Ha feltünően sokat beszél egy másik sráccal, esetleg találkozgatnak is. Vannak barátai, de nem szeretem amikor egy fiúval kettesben van. Hál égnek már belátta ő is, hogy fordított esetbe, őt is zavarná a szitu.

21/f

2012. szept. 30. 22:28
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

Én sose voltam féltékeny. Nem függök a nőktől, ha olyat csinál ami nem tetszik és hátbaszúr, akkor dobom is ki.

Amúgy nem szoktam számonkérni mit csinált és meddig. Kivel beszélget és miről. Ha elakarja mondani, majd elmondja. DE ha 1x is bizonyítani tudom, hogy megcsalt repül. Előbb utóbb kibulyik a szög a zsákból. Nahmeg, ha megakar csalni, akkor úgy is megfog. Ha nem akkor nem. Tudsz ellene mit tenni? NEM. Pont.

2012. szept. 30. 22:29
 4/13 anonim ***** válasza:

másfél éves kapcsolatom van, és az az igazság h előtte abszolút nem voltam féltékeny. most meg "ami az enyém ahhoz ne nyúljon senki"-érzés. bár inkább visszafogom magam mert tudom h mikor lennék sok. de ha tudom és látom h tetszik egy lánynak a barátom és látványosan rámászik akkor az sok.

18/L

2012. szept. 30. 22:30
 5/13 anonim ***** válasza:

Hát nem tudom lehet ez csak velem fordult elő..de.. mentem nemrég az utcán láttam egy csajt meg a pasiját megnéztem őket a srác nézett a szemembe mikor mellém értek bele néztem én is belenéztem a szemébe ő meg úgy nézett előre mintha ott sem lennék.. utána hallottam, hogy a csaja tett egy ilyen megjegyzést: az a ribanc, hogy megnézett már!.. ezen kész voltam..sírtam a röhögéstől..

Na az a durva ha valaki így befenyíti a pasiját és ennyire féltékeny..

2012. szept. 30. 22:30
 6/13 anonim ***** válasza:
Ott kezdődik, hogy leszarom. Minek idegeskedjek hülyeségeken? Én mindig is úgy tartottam, hogy a féltékenység, főleg ha erősen kimutatod, az csak árt, még a legkisebb is. Azt mutatja, hogy nem bízol a másikban, akkor meg miért vagy párkapcsolatban vele? Persze, van olyan, hogy természetes féltékenység, rendben van, de azt próbálom magamban tartani, nem korlátozni a másikat semmiben. Mi van ha megcsal? Akkor előbb utóbb úgy is tovább áll, miért idegeskedjek még közben is?
2012. szept. 30. 22:32
 7/13 anonim ***** válasza:
ó sajnos én néha tudok nagyon féltékeny lenni, vagy inkább nem szeretnem ha hülyének akarnának nézni...
2012. szept. 30. 22:39
 8/13 anonim ***** válasza:
A legelsõ hazugságnál.
2012. szept. 30. 22:51
 9/13 A kérdező kommentje:

#1 az már tényleg a pokol lehet:|:D

#2 hát eléggé sokat beszél az osztálytársával, aki előtte ül. értem ezalatt a személyes beszélgetéseket órán, meg amikor kihívom a teremből és vele beszélget (merthogy 1 suliba járunk) (amúgy én is nagyjából bírom a csávót de azért..) na meg fészen is állandóan dumálnak, és kezd picit sok lenni. (ahoz képest, hogy nekem meg se engedte, hogy bármilyen nőnemű egyeddel dumáljak, és emiatt vagy 3 csajt le is kellett tiltanom...)

3# nem rossz ez a fajta szemlélet (vagy hogy is nevezzem). de azért kicsit durva:D

4#-5# még nem másztak rám nyomulósan, de ha már meg vagyok jelölve (fb-n egy képen) egy rendezvényen (ahol korombeli fiúk-lányok egyaránt vannak) (és amire nem akart eljönni a bnőm) akkor már kitör a 3. világháború.. (kb ez volt az első alkalom, hogy ilyenre elmentem a bnőm nélkül) egyszerűen ez akkora tragédiát okozott a héten, hogy ez hihetetlen.

és igen ismerős ez az érzés is, ha a városba jön velünk szembe egy ribi és csak így távolról megnézem (rápillantok!) és már ahogy közeledik direkt rá se nézek már szól, hogy biztos jobban örülnék neki ha ő is olyan lenne..

6# ugyan ezt mondtam én is barátnőmnek, hogy ne féltékenykedjen, mert én ebből azt veszem ki, hogy nem bízik meg bennem.

7# remélem a kommentemből leesik, hogy inkább ő a féltékenykedős velem ellentétben, kivéve amikor mostanában az osztálytársával dumálgat..igaz ő vagy 100kg, és tudom nem a súly számít meg minden csak ezzel azt akartam kifejezni, hogy nem külsőleg vagyok féltékeny.

8# hazugság utoljára akkor volt mikor a legjobb barátnőjétől "elvettem" a kapcsolatunk legeslegelején:D azóta semmi hazugság nincs. (mellékesen a volt barátnője volt az aki minden szarba belevitte szóval őmiatta IS hazudott)

2012. szept. 30. 22:58
 10/13 anonim ***** válasza:

Viszonozd a kedvességét. Vagy ne foglalkozz vele. Ez a két lehetőség van. De ajánlom a 2.at. Ne szólj semmit neki arról, ha beszél valakivel, vagy akármit csinál. Ne írj rá semmit, ne reagálj rá. 1-2 hét és bedobja a derekát és jön a tipikus szöveg " nem érdekel? már nem szeretsz vagy mi a gond?"..

Illetve az első opció, hogy szó nélkül tűröd azt amit csinál, de viszonzod ezt, és ugyanazt megteszed amit ő. Ha kérdőre von, akkor csak azt mondod, hogy te ugyanezt megteszed.

Úgylátom a kapcsolatotokban ő húzza meg a határokat, de te is a kapcsolatban vagy, szóval a határig elmehetsz.

2012. szept. 30. 23:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!