Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mással akar találkozni? Vagy ez csak féltékenység? SOS!
Van egy kiszemeltem, már régóta reménykedek benne hogy összejövünk. Holnapra megbeszéltük hogy találkozunk, de mondtam neki hogy nem leszek egyedül, viszont ő is eljöhetne velünk. Erre veszekedett velem, hogy ő csak velem akart találkozni meg amúgy is venni akart DVD-t. Eddig ő bárkit elhozhatott a találkozóinkra, én nem is szólhattam érte, nem értem ezért a cirkuszt, na mindegy. Mondta hogy akkor bejön másnap, viszont én próbán vagyok egész nap, az azért nem jó. És itt jön a csavar: tudom hogy nem csinál semmit vasárnap és hogy nagyon akar talizni, mondtam neki hogy csinálhatnánk valamit akkor. Erre azt mondta hogy nem biztos hogy be tud utazni vasárnap mert nincs pénze. De hát akkor hogy akart DVD-t venni, meg külön beutazni másnap hogy ha nincs lóvéja? Ti értitek ezt? Én nem tudok kiigazodni a szeszélyein. Még barátok vagyunk, ugye megmondta volna hogy ha mással is találkozik? :( Főleg ezt a pénzes dolgot nem értem hogy egyszer van neki másszor nincs... és egyenes választ sem adott rá.
A másik: Elég nagy vita lett abból hogy én mást is el akarok hozni a talinkra, mondtam neki hogy ezt hányszor megcsinálhatta velem, és hogy nekem is rosszul esett. Mondtam neki hogy ha más hívná el akkor biztos ugrana. Kérdezte hogy ki hívná el, meg hogy csak én hiszek ilyeneket. Ez mit jelent? Rákérdeztem hogy hogy képzeli a jövőjét, de nem válaszolt rá :S :S :S
Segítsetek kibogozni a dolgokat :S köszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!