Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az normális ha valaki eldobja a szép, kedves, okos barátnőjét azért mert egyedül akar lenni? És a szex minden formáját is megvonja magától.
Most is spammeled a saját kérdésed saját beírásaiddal, amelyekben nem csinálsz mást mint mosakszol és fikázod aki nem olyan választ adott, amit látni szerettél volna.
Tudod, van egy olyan érzésem, hogy a leírt szituációval kapcsolatban a teljes igazságot, fontos részleteket elhallgatsz, így pedig valószínűleg nem csak én, de senki más nem fog tudni segíteni.
Vagy olyan válaszokat vártál, hogy a barátod a hülye, veled minden rendben van? Hogy jaj te szegény hagyd rá? Vagy hogy az ilyen nem normális? Efféle megerősítések lettek volna kielégítő válaszok számodra? Na mindegy, nyugodtan pontozgasd végig a válaszaimat, ahogy eddig is tetted, az könnyít a lelkeden. :)
Kinek mi a normális... Én aszociális és antiszociális jellemvonásokkal is rendelkezem az én normám hogy minél távolabb tartsam magam az intimitástól, mert nekem erős bizalmi gondjaim vannak azokkal akik két lábon járnak és képesek hazudni...Tehát még vegyük hozzá a paranoiát is. Számomra ez az életstílus "normális".
Amiket te eddig mondtál kérdező, én abból egy "szimpla" depressziót veszek ki. Legalábbis az önhibáztatás, a mindenkitől elszigetelődés erre utal(főleg akkor ha eddig nem ilyen volt). Ez egy agyi hormonháztartás zavar, orvosságokkal kezelhető többnyire.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!