Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az normális ha valaki eldobja a szép, kedves, okos barátnőjét azért mert egyedül akar lenni? És a szex minden formáját is megvonja magától.
A kérdező kommentje:
"Én vagyok a lány :)"
Arra nem gondoltál esetleg, hogy az önteltséged miatt hagyott ott? "szép, kedves, okos"...
Azt meg honnan tudod, hogy a szex minden formáját megvonja magától? Egész nap kukkerozod a szobáját?
de már szakított is veled?
nem lehet hogy depressziós lett valami miatt? sulival, családjával nincsenek gondok?
aki írta, hogy egy lépéssel előtte jár, nem az öngyilkosságra gondolt? mert nekem ez ugrott be:/
A kérdező kommentje:
"Úú de rosszindulatú emberek vannak itt :D Ennél hülyébb kérdést ne tegyen fel valaki. Egyébként nem vagyok beképzelt, nem én mondom ezt magamról, sőt önbizalomhiányos is vagyok..."
Úúú. Nem rosszindulat, az írásaidból ez jött le, kár itt most palástolnod azzal a dolgot, hogy másokat kezdesz el jelzőzni. Az önbizalomból nem hiszem, hogy hiányod lenne, ez ordít minden megnyilvánulásodból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!