Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Az normális ha valaki eldobja...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az normális ha valaki eldobja a szép, kedves, okos barátnőjét azért mert egyedül akar lenni? És a szex minden formáját is megvonja magától.

Figyelt kérdés
2012. szept. 28. 22:08
1 2 3 4 5
 21/43 anonim ***** válasza:
66%

"szép, kedves, okos"

Egy ilyen kijelentés miatt miért kell leszólni a másikat?

Csak hogy elvedd valakinek az egészséges önbizalmát?

"És a szex minden formáját is megvonja magától."

Amúgy meg tényleg nem tudhatod hogy mit csinál a négy fal között.

2012. szept. 28. 22:49
 22/43 A kérdező kommentje:
Nem magyarázkodom neked, tudom milyen kedves emberek vannak gyakorin...
2012. szept. 28. 22:51
 23/43 Fülünyúl ***** válasza:
24%

Nem lett leszólva, csak rá lett világítva a lényegre. Mellesleg kétlem, hogy a barátja azért szakított vele, mert saját magával lenne problémája.

Tudod, az ember nem saját magáról állapítja meg, hogy szép, okos és kedves, ezt másoknak kell eldönteni. ;) De mindettől függetlenül is elég ciki önfényezést leírni. Ráadásul ha visszaolvasod a válaszait, ő mindent jól csinált, vele semmiben nincs baj, mindenhol a másikat okolja. Ez sem jó jel, és valószínűleg nem is fedi a valóságot. De biztos én tévedek. ;)

2012. szept. 28. 22:52
 24/43 A kérdező kommentje:
Jó mindegy, akkor lovagoljatok ezen. Lényeg hogy tudom :D Kár is volt feltennem a kérdést, úgyse tud senki segíteni csak kötekedik
2012. szept. 28. 22:52
 25/43 A kérdező kommentje:
Biztos ismersz minket... Ő vallotta be, hogy velem semmi gond! És nem én mondom ezeket magamról, 3 hónapnyi szenvedés után...
2012. szept. 28. 22:53
 26/43 A kérdező kommentje:
Ha te tudnád én mennyi mindent megtettem/megteszek érte... és ismernél... elbújnál hogy ilyet írtál ismeretlenül.
2012. szept. 28. 22:55
 27/43 Fülünyúl ***** válasza:
24%

A kérdező kommentje:

"Nem magyarázkodom neked, tudom milyen kedves emberek vannak gyakorin..."

Az a fajta "kedves" kérdező is gyakori itt, aki felháborodik, ha nem olyan válaszokat kap, amilyeneket látni szeretne, ne adj isten tükröt tartanak elé, kritikát mondanak rá, vagy rávilágítanak, hogy lehet köze az általa felvetett problémához.

2012. szept. 28. 22:55
 28/43 Fülünyúl ***** válasza:
24%

Felesleges itt flegmáskodnod a válaszolókkal. Kezdem megérteni lassan, hogy valójában miért is szakított a barátod.

Azt mondta, hogy veled semmi baj? És otthagy. Ezt így te magad sem hiszed el, ugye?

2012. szept. 28. 22:56
 29/43 A kérdező kommentje:
És mégis mi alapján mondasz kritikát ha nem ismered az egész sztorit? Tudod mit inkább ne írj, ha nem tudsz segíteni.
2012. szept. 28. 22:56
 30/43 A kérdező kommentje:
Nem flegmáskodtam, te kezdted a rosszindulatú válasszal.
2012. szept. 28. 22:58
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!