Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Most mit tegyek hogy a srác...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most mit tegyek hogy a srác kezdeményezzen? (egy csinos nő)

Figyelt kérdés
Van 1 fiú az osztálybana ki nagyon tetszik,állítólag én is neki és mostanában sokszor elkapom a tekintetét és kezdeményeztem vele beszélgetést is,de ő önszántából nem beszélget velem.Én ezt nem értem...minden fiú odavan értem csak ő nem.Miért nem mer kezdeményezni?Éna mugy menőbb vagyok nála :D ha ez számít 19 L

2012. szept. 28. 19:39
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
biztos nem tetszel neki, van ilyen:D nem tetszhetsz mindenkinek, lehet valaki másba szerelmes stb...vagy nem szereti a nagyképű lányokat
2012. szept. 30. 20:39
 12/18 anonim ***** válasza:
mi számít menőnek amúgy? ez tényleg nagyon érdekelne
2012. szept. 30. 20:40
 13/18 A kérdező kommentje:
Hát hogy pldául az ő képeit 2-en lájkolják face-bookon az enyémet meg 82-en.De ez csak egy példa...szóval én népszerűbb vagyok,márkásabb cuccokba járok,menőbb helyekre,menőbb társaságokkal...de ez nekem mind nem számítanak!!:) Nekem így tetszik ahogy van :) és amugy nem szoktam társaságban,se előtte nagyképűsködni!
2012. okt. 1. 21:30
 14/18 anonim ***** válasza:
82 lájk? márkás cuccok, menő helyek, menő társaság? Ez igen, zsebedben az élet! És téged nem érdekel? Nem a f@szt nem! Majd eljön az az idő, amikor ezek az értékek ugyanúgy meglesznek, de egyáltalán nem fog érdekelni. Most még egy felszínes kis hü.lye pics@ vagy, bár elég szomorú, hogy 19 évesen még itt tartasz (méghogy a lányok előbb érnek?:D) Na szóval, valószínüleg ezt a srác is tudja. Te "menőbb" vagy nála, ezt fogja és tudomásul veszi, úgy érzi, hogy nem egy kategóriában vagytok. Talán jobb is ha megmaradsz a kis sznob körödnél.
2012. okt. 2. 23:05
 15/18 anonim ***** válasza:
Igen, azért lehet, amit az előző írt. Jobb is, ha nem lesz belőle semmi, te úgyis hamar dobnád, mert nem elég menő hozzád.
2012. okt. 3. 07:52
 16/18 A kérdező kommentje:
:DDD Uristen...odairtam h ezek mind nem számitanak!Ti nem tudtok olvasni vagy mi a **** bajotok van???mielőtt mást leszóltok,inkább tanuljatok meg szöveget értelmezni ti agyoniskolázottak!!!Na hello!
2012. okt. 3. 11:16
 17/18 anonim ***** válasza:
Hiába írod h nem számítanak, attól még számítanak.
2012. okt. 3. 11:19
 18/18 anonim ***** válasza:
Igen, tudod ezek, amiket te felsoroltál 100 emberből 98-nak megvan, de leszarja, nem törődik vele, természetesnek veszi és pláne nem villog vele. Hiába írod, hogy nem számít, de azzal, hogy említést tettél róla igen is számít neked. Az a baj veled, hogy túl egyszerű vagy, csak a mondat valódi jelentésével foglalkozol és nem olvasol a sorok között. Minden szövegednek/hozzászólásodnak van egy mögöttes tartalma,ami a te stílusodra, személyiségedre utal és az kb az, amit eddig írtak rólad. Te írásban is katasztrófa vagy, bele sem merek gondolni, hogy milyen lehetsz személyesen :)
2012. okt. 3. 11:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!