Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most mit tegyek hogy a srác kezdeményezzen? (egy csinos nő)
Figyelt kérdés
Van 1 fiú az osztálybana ki nagyon tetszik,állítólag én is neki és mostanában sokszor elkapom a tekintetét és kezdeményeztem vele beszélgetést is,de ő önszántából nem beszélget velem.Én ezt nem értem...minden fiú odavan értem csak ő nem.Miért nem mer kezdeményezni?Éna mugy menőbb vagyok nála :D ha ez számít 19 L2012. szept. 28. 19:39
1/18 anonim válasza:
kezdjük ott h kinek mi a csinos ;) de menő lehetsz :DDDDDDDD hahaha ja még egy verébnek se kellesz most írtad.:DD
3/18 anonim válasza:
Fuu hát nem akarlak elkeseríteni, de a férfiak között van egy örök szabály, mi szerint igazából a ronda nőket hívják csinosnak ha nem akarják őket megbántani. Ha te tartod magadat csinosnak az gáz, ha pasik az méggázabb. Bár bajod nem lehet, hiszen egóval el vagy látva rendesen.
4/18 anonim válasza:
A 3. válaszoló biztos nőnemű, mert elég nagy hülyeséget mondott. Ha egy férfi nem tart csinosnak egy nőt, akkor nem mondja, h csinos, legfeljebb ha az direkt rákérdez, és nem akarja megbántani.
5/18 anonim válasza:
4.!
Nem vagyok nő, de ez tetszett :) Magamból indultam ki, azért írtam azt, amit. Amúgy ha előtted áll egy randa nő, te sem fogod megmondani neki, hogy igazából ocsmányabb, mint egy döglött bányaló. Bár lehet, bocs, engem úgy neveltek, hogy legalább a szebbik nemmel ne legyek paraszt. Ki ilyen nevelést kapott, ki olyat.
Szasz!
6/18 A kérdező kommentje:
Azt írtam hogy "minden fiú odavan értem",csak ő nem ad ilyen jeleket...vagyis nem számomra nem elengendőt.Nálad a szövegértéssel van valami probléma ha akarod segíthetek rajtad hogy ne légy ilyen butuska...:D
2012. szept. 28. 20:23
7/18 anonim válasza:
Én csúnya nőnek nem mondok semmit a külsejéről ;)
8/18 A kérdező kommentje:
Hát ez lenne a normális!Ha valaki nem született szépnek azt nem kéne bántani!Kivéve ha higiénia hiánya miatt olyan,amilyen :D
2012. szept. 28. 20:35
9/18 anonim válasza:
Oké, én meg a nyelvtanban segítek majd neked, hogy legközelebb egy szép,kerek, nyelvtanilag helyes kérdést tehess fel a nagyvilágnak. Majd, akkor felváltva korrepetáljuk egymást ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!