Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek tényleg meg lehet változtatni egy embert 3 hét alatt?
Általában egy idő után minden ilyen és hasonló pasi megtalálja azt a lányt aki mellett letáborozik.
DE! Egyáltalán nem biztos h te leszel az.
Megváltoztatni?? Azt ne is akard, az így nem működik és nem lehet. Ha belédszeret , vonzódni fog hozzád és nem csak testileg nem csak szexuálisam, és fontos leszel neki akkor magától meg fog változni,
De te ne probáld őt megváltoztatni mert nem is fogod tudni, ennek jönni kell. ÉS még nem tuti h te miattad fog. De a remény mindenre megvan
Na most azaz igazság, hogy ha megismerünk valakit, egy új embert egy idegent és megkedveljük megszeretjük, az egyáltalán nem biztos, hogy ő nem volt előtte hetente más lánnyal lányokkal, azt nem mindenki mondja el és ha nem ismersz senkit azok közül akik őt ismerik akkor ez rejtély is maradhat örökre a nő számára.
Mert ha egy pasi komoly kapcsolatot szeretne az adott nővel, akkor:
a, kockáztat, és elmondja milyen élete volt eddig és vagy elfogadja a lány avagy sem
b, nem mondja el mert félő h akkor a csaj elküldi mert azt fogja hinni h őt is csak meg akarja dugni
6-os vagyok. Nekem a b) verzióval volt "ügyem" anno és hidd el nem kívánom senkinek azt az érzést, amikor hetek alatt kapod cafatokban a pofádba azt, hogy milyen is az áhított ember valójában, ráadásul úgy egy hónap után kiderült, hogy én sem vagyok egy fikarcnyit sem több a trófeáinál, csupán annyi a különbség, hogy én nem tettem szét a lábamat első szóra.
Az amit írtam, pedig a jelenlegi tapasztalatom sajnos. Tudtam a srácról, hogy előttem eléggé kicsapongó életet élt, de nem törődtem vele. Az eszem tudja egyszerűen, hogy nem csalna meg, de a lelkem mindig összerezzen, akárhányszor eltűnik szó nélkül pár órára. Sajnos ez egy ilyen emberrel való kapcsolatban benne van és nem mondanám, hogy feltétlenül jó érzés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!