Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem passzolnak teljesen a vágyaink az ágyban, hogyan tudnánk megoldani?

Figyelt kérdés

Immáron sokadszor veszekedtünk a párommal a témában. Neki inkább a kicsit durvább, agresszívabb szexuális tevékenység tetszik, azok a kifejezetten személytelen pózok, mint például a kutyapóz, meg hasonlók, ahol néha mikor nagyon nem bír magával, rendesen bedurvul, és már fáj. Én viszont jobban kedvelném a romantikusabb mozzanatokat, mikor látom a szemét, tudom érinteni, csókolni közben, hasonlók.

Próbálkoztunk már pózcserével is, de az sem jó megoldás, mert ha elkezdjük durva módon, egyszerűen annyira elkezd fájni, hogy már nem tudom tovább folytatni az együttlétet... Fordiított esetben meg nem tudok elélvezni. Neki efféle problémái nincsenek, de mégis önzőnek nevez (amiben egy cseppet talán igaza van), hogy folyton nekem kell a kedvemre tennie, én sosem áldozom fel magam a cél érdekében, mert neki sincs mindig kedve felül lenni mondjuk, vagy hasonlók.

Mit javasoltok, hogyan tudnánk megoldani a problémát? Szeretjük egymást nagyon, és minden más ügyben meglehetősen nagy az összhang közöttünk, és igazából eddigi partnereim közül vele a legjobb a szex, mint ahogy állítása szerint neki is velem. Mégis... Vágyaink kielégítetlenül maradnak, félek, hogy ebből komolyabb gond lesz...

Bocsánat a kisregényért! Remélem, kapok néhány használható és értelmes választ... Ezeket előre is köszönöm!

19/l és 21/f

2012. szept. 28. 13:08
 1/4 anonim ***** válasza:
Kötözd ki az ágyhoz és lovagold meg.
2012. szept. 28. 13:14
 2/4 Diavolino44 ***** válasza:
Az eddig parjaim kozul vele a legjobb a szex, megis ezen veszekedtek a legtobbet?? Ebbol latszik mi jatszik nalad elsodleges prioritast a kapcsolatban.
2012. szept. 28. 13:15
 3/4 Komplikato ***** válasza:
Nem csak 2-3 féle póz van, meg az sem előírás egy félét kell használni egyszerre. Nem látom be, hogy megoldhatatlan lenne. Ha másképpen nem megy akkor legyen minden páratlan alkalom az egyik, minden páros alkalom a másik kedve szerint, természetesen fájdalom okozás mentes verzióban.
2012. szept. 28. 13:17
 4/4 anonim ***** válasza:
Az én párom is folyton rámszól hogyha kutyapózban vagyunk, akkor fáj neki. De mi megoldottuk úgy, hogy ne nyomjam be annyira meg ne durvuljak. Kompromisszum kell, és akkor jó lesz mindegyik póz. Meg kell beszélnetek.
2012. szept. 28. 13:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!