Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha mióta velem van a barátom, teljesen beképzelt lett?
Figyelt kérdés
A barátommal 2 éve vagyunk együtt és én vagyok az első komoly kapcsolata, ő 28 éves. És nemrég beszéltem egy régi közös ismerősünkkel, aki azt mondta, hogy szerinte amióta velem van a barátom, nagyon beképzelt lett, régen sokkal szerényebb volt, és hogy ezt már más ismerőseink is mondták neki. Szerintük azért bízta el ennyire magát, mert én nagyon szeretem. És amióta ezt megtudtam, én is elgondolkodtam és azt hiszem, hogy tényleg igazuk van. Én mit tehetnék?2012. szept. 28. 09:41
1/3 anonim válasza:
Én beszélnék vele. Elmondanám neki, hogy milyen sokat változott negatív irányba az ismerkedésünk óta és, hogy ez nekem nem tetszik.
Valószínűleg tényleg azért szállt el magától, mert te vagy az első komoly az életében. Nem baj, hogy a barátai elmondták a véleményét, de szerintem ezt nektek kellene megoldanotok. Az meg más kérdés, hogy a barátaival hogy bánik. Szerintem.
3/3 anonim válasza:
Igen beszélhetsz vele,mint az előttem irók javasolták,de bele kell gondolnod abba,hogy:Ez valóban téged zavar, vagy csak az idegesit, hogy mások beszólogatnak?Mert ha már igazán érzed,hogy ez hatéssal van a kapcsoltotokra,akkor érdemes vele elbeszélgetned erről.Máskülönben pedig,ne zavarjon az, hogy mások mit gondolnak.Nem ők élik a te életed,nem ők éreznek helyetted.Az idő sok mindent megváltoztathat.Őt is.De ha beképzelt is lett,azért mert te szereted,az azért van, mert büszke arra, hogy egy számára fontos emberrel töltheti boldog perceit.Egy erős fal van előtte,amire mindig is szüksége volt.A szerelem...ettől lehet magabiztos.Ha úgy érzed elfajul a dolog, és már lenézően viselkedik veled,akkor ideje lépned.De ha a mérleg nem billen,akkor miért kockáztass?Egy férfinek igen bántó, ha a barátnője beszólogat neki...Ne feledd,ha TE boldog vagy vele,s ő veled,akkor mások véleménye nem számit!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!