Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Teljesen összezavart ez a fiú a szívekkel meg a "szeretlek" szócskákkal. Mit tegyek? 5 év korkülönbség
Itt a gyik-en megismerkedtem egy 18 éves sráccal akivel tök jól megértjük egymást, de én még csak 13 éves vagyok. Facebookon szívecskéket ír, meg hogy szeret. Mondta, hogy nem akar összezavarni, úgy gondoltam nem is fog, mert a szívecskékre én is gondoltam, hogy jó lenne leírni, de csak mint barát! Vajon ő hogyan gondolja ezt?
Tisztázni akarom vele, hogy ő melyik formában írja ezeket, de nem akarom megbántani. Rémesen érzékeny típus.
Írt olyanokat, hogy őt nem zavarja a kor, ha két ember szeretni tudja egymást, meg, hogy talán pont egy ilyen lány hiányzik az életéből.. Folytonosan írja, hogy szeret, és hogy boldog, amiért beszélgethetünk...
De nem tudom, hogy most ő szeret mint barát vagy másképp... Megkérdezte, hogy tudnék-e örülni egy olyan fiúnak, mint amilyen ő, vagy még nem foglalkozok kapcsolatokkal?... Meg hogy gondoljak erre ha időm engedi... Amikor elköszöntünk, akkor azt írta, hogy várjak, csak egyszer még hadd mondja hogy szeret.
Nekem ebből az jön le hogy párkapcsolatot szeretne, de mi van ha nem? Most mit tegyek? Hogyan kezdjek neki, hogyan beszéljem ezt meg vele?
Az ország másik végében lakik :DDDDDDD
Tulajdonképpen ő is mondta, hogy előbb meg kell ismerni egymást, mert a 15-16-17 éves lányok előbb bújnak ágyba...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!