Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Leakar csak fektetni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Leakar csak fektetni?

Figyelt kérdés
Már régebb beszélgetek vele és tegnap szorosabbra fuztuk a kapcsolatunkat. Azután elkezdett nekem a szexrol beszélni( hogyha egyutt lenénk azért szeretném azt is...o irta.) Persze ez jogos de nem az elso honapkban. De hozzáfuzte hogy nemlenne lényeges ha én még nemszeretném, de azért jo lenne.Nemtudok kiigazodni rajta. 15L 18F

2012. szept. 23. 20:29
 1/4 anonim ***** válasza:
*Csak leakar fektetni?
2012. szept. 23. 20:42
 2/4 anonim válasza:
Biztosat senki sem fog neked tudni írni! Teszteld le a srácot... Felvállal mint a barátnőjét, bemutat a barátainak, ha megígér valamit akkor az csak duma v tényleg meg is teszi, fontos neki a véleményed??? Várasd...ha csak azt akarta hamar elfog tűnni az életedből! De a srác korából ítélve...nagy esélyt látok rá, h tényleg csak azt akarja
2012. szept. 23. 22:31
 3/4 A kérdező kommentje:
tegnap este beszéltunk msnen és nem olyan volt mint szokott lenni most inkabb bunko volt. baratnom szerint felejtsem el de nemtudom mivel szeretem:(
2012. szept. 24. 07:56
 4/4 anonim ***** válasza:
Egyértelműen látszik, hogy téged még nem izgat a szex, ő meg már évek óta a dugás lázában ég. Vagy ribi leszel és kielégíted minden vágyát(de még így is pofára eshetsz), vagy felejtsd el a fenébe!
2012. szept. 24. 15:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!