Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek csak leakar fektetni?
Figyelt kérdés
18 éves vagyok a pasim 25.mult héten buli után nála aludtam de nem volt semmi,a buliba jöttünk össze.azt mondta h jó volt velem aludni, és megkérezte h mikor alszok nála legközelebb.persze én most a legrosszabra gondolok h leakar fektetni...:S2010. jan. 11. 22:30
1/12 anonim válasza:
Biztos, hogy akarná azt is, de ha nemcsak leakar fektetni akkor megérti, ha te még nem akard.
2/12 anonim válasza:
Szerintem gondolhatsz is a legrosszabra, ha egy buliba összejösztök, és már rögtön nála is alszol, ebből szerinted mire következtethet?
3/12 anonim válasza:
25 éves? Naná hogy le akar fektetni. De nem kötelező belemenned.
4/12 A kérdező kommentje:
buli előtt is már beszélgettünk.azért aludtam ott nála mert nem volt buszom hazafele hajnali 4 kor.elég csunyácska de sok lánybarátja van és azok azt mondják hogy rendes.
2010. jan. 11. 22:36
5/12 anonim válasza:
Neked az a legrosszabb, ha keféltek egy jót ? Te tudod.
Ha le akar fektetni, akkor te nem akarod a szexet. Mondd meg neki.
6/12 anonim válasza:
Jah, értem...van még olyan lány, akinek bejön a csúnyácska, de rendes kategória?(második 18/f)
7/12 anonim válasza:
De rendes randi nem lesz? Szóval elég furi, hogy azonnal ottaludni hív. Megkérdezheted, hogy miért nem csináltok valamit ottalváson kívül is.
8/12 anonim válasza:
A legrosszabb az lenne, ha ki akarna nyírni...
Randizz vele napközben és beszélgessetek. Ha normális, akkor jöjjetek össze, ha nem nem. Ha úgy érzed kellemetlen a nyomulása, akkor állítsd le. Ennyi.
9/12 anonim válasza:
Hát nyilvánvaló, hogy leakar fektetni. A kérdés csak az, hogy mennyi időn belül. Szerintem tágítható ez az intervallum, hiszen már első alkalommal nála aludtál (amiből én mondjuk nem azt venném le, hogy szemérmes leányzó vagy) és nem mászott rád.
17/L
10/12 anonim válasza:
Mondjuk először nem ártana nappal találkozni, nem egyből nála aludni.
előző voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!