Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok a nyitott párkapcsolatról?
> Vendéglátósként igen sok mindent láttam, amiről nektek sejtésetek sincs.
Gratulálok hozzá, viszont ez nem bizonyít semmit. A vendéglátóipari egységekbe járó - a társadalom egészéhez képest viszonylag szűk - csoport egyes tagjait jellemzi esetleg, de ezt kiterjesztőleg értelmezni, és ebből általános konzekvenciákat levonni nem lehet.
Ja, biztos én élek egy erkölcsileg romlott szubkultúrában a szüleimmel meg a barátaimmal együtt, és máshol telistele van hűséges és boldog házasságokkal, ezért ilyen boldog hely ez ez az ország. Hagyjuk már.
A kérdés meg ha jól látom nem az, hogy a kérdező mit tegyen, hanem az, hogy mi a véleményünk a nyitott kapcsolatokról. Én erre válaszoltam, nem másra.
21-es
vannak "nimfósok", akik a párjukkal akarnak rengeteget szexelni, és vannak a ribancok, akik mindenkivel.
Ha szeretsz valakit, nem bántod.
Hiába egyezik bele mosolyogva, rosszul esik neki, hogy mással is eljársz.
"én inkább vagyok erkölcstelen mint vak és ostoba"
Nem te vagy az első hülye. Plusz gerinctelen is vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!