Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok a nyitott párkapcsolatról?

Figyelt kérdés
Érdekelne fiúk és lányok véleménye is!

2012. szept. 28. 11:32
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
38%

Én hiszek benne, hogy működhet.

Mondjuk sok tényező együtt állása kell hozzá, de én inkább az életen át tartó zárt kapcsolatban nem hiszek (biztos azért, mert igen kitejedt ismeretségi körömben talán ha két példát tudnék mondani, de lehet, hogy ott sem tudok mindent).

Mondjuk én egy igen nagy szexuális étvággyal megáldott (megátkozott?) nő vagyok, így jellemzően a hozzám hasonló pasikat szeretem. Az ilyen pasik többsége imádja a nőket és a szexet, és elképzelhetetlennek tartom, hogy 30-40 éveket húzzanak le valaki mellett félrelépés nélkül.

Én a magam részéről azt gondolom, hogy a félrelépést sokkal könnyebben megbocsájtom, mint a hazugságot, meg a hülyének nézést.

És a magam részéről is úgy gondolom, hogy néhány év után bizony szükségem van arra, hogy csábítsak, hódítsak, vagy csak egy ferde éjszakán engedjek a csábításnak. Nem gondolom, hogyha őszinte kapcsolatról van szó, tiszta érzelmekkel, akkor abban holmi szex bele tudna rondítani.

Összességében igen, azt hiszem a nyitott (de emelett egymás maximálisan tisztelő egyenrangú és főleg őszinte) kapcsolatban nagyon is hiszek.

27N

2012. szept. 28. 12:32
 22/37 anonim ***** válasza:
31%

Teljesen egyetértek 21-es.

Bár kevesen értenek ezzel itt egyet, mert lemerészeltem írni ezzel kapcsolatosan a véleményemet és szépen lelettem pontozva mintha nem is tudom mekkora szégyenletes és elítélendő dolgot írtam volna :)

2012. szept. 28. 12:38
 23/37 A kérdező kommentje:

De nem jelenti ez azt, hogy én csak pótdolog lennék neki? Aki szexpartner és lelkitárs egyben?

Aztán ott a sok mások lány, akik cssak kellékel lennének..

2012. szept. 28. 12:40
 24/37 anonim ***** válasza:
Hát a te eseted szerintem nem teljesen normális. 1 hónapja vagytok együtt és még le sem feküdtetek, máris nyitott kapcsolatot akar. Én így biztos nem mennék bele!
2012. szept. 28. 12:42
 25/37 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat! Indul a vonatom, megyek hozzá.

MEgbeszélem vele, aztán majd vasárnap írok, hogy mi lett a dologból!

2012. szept. 28. 12:46
 26/37 anonim ***** válasza:

Azért akar nyitott kapcsolatot, mert nem biztos benne, hogy veled szeretne lenni és szerintem nem szeret ő Téged..1 hónapja vagytok együtt!!

A nyitott kapcsolatoknak 7-10-20..stb év együttélés, gyerekek után talán lehet helye, de ahhoz,h ez működjön olyan szintű elfogadás kell és önismeret, ami a ti esetetekben kizárt h meglegyen..

2012. szept. 28. 12:52
 27/37 anonim ***** válasza:
ami nyílt, és ahol a felek mással is dugnak, az már nem kapcsolat.
2012. szept. 28. 12:57
 28/37 anonim ***** válasza:
60%

21-es vagyok. Vendéglátósként igen sok mindent láttam, amiről nektek sejtésetek sincs. Ha szerintetek ahol belekerül egy harmadik fél, az már nem kapcsolat, akkor szerintetek a magyar házaspárok többsége már nem él kapcsolatban. Mind ahogy nyilván a szüleitek se.

Ezzel a konzervatív hozzáállással éppen azt éritek el, hogy hazudozzanak nektek. Ismerek nem egy, nem kettő olyan pasit, akiről a feleségén kívül mindenki tudja, hogy mikor kivel jár.

Hát kössz, én inkább vagyok erkölcstelen mint vak és ostoba.

2012. szept. 28. 13:34
 29/37 anonim ***** válasza:
Ja és kérdező! Az amit mondtam az általánosság. A te korodban azért még bőven lehet és érdemes is inkább olyat keresni, akinek te kellesz a világon a legjobban! Szóval a te esetedre én is azt mondom, hogy ne menj bele.
2012. szept. 28. 13:35
 30/37 anonim ***** válasza:

Én is konzervatív választ írtam. Szerintem a kérdező üzeneteiről lerítt, hogy nem lehetnek túlzottan idősek és ő is azt mondta, hogy nem "régi" a kapcsolatuk... A válaszomat természetesen ehhez igazítottam. Nem véletlenül írtam, amit írtam.

Szerintem erre nem lehet alapozni egy komoly kapcsolatot és elég gyanús, hogy a srác nem is ezt akarja, szimplán csak nem akarja lekötni magát egy ember mellé. Éppen ezért kerülném messziről. Miaz, hogy majd lesz valami ha a kérdező nem megy bele? Tehát a csaj választhat, hogy belemegy, avagy a srác majd erőlködik és ha nem jön össze majd megcsalja és cső van, egy szava nem lehet a kérdezőnek. Szerintem ezt még csírájában kell elfojtani és örülök, hogy ebben egyet értünk!

2012. szept. 28. 15:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!