Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nyitott szemmel csókol a barátom, akkor nem is élvezi?
A barátomnak mindig nyitva van a szeme csókolózás, puszik közben... Nyelvesnél szokta becsukni, de néha annál sem. Viszont ő kezdeményez. Mármint nem én erőszakoskodom, és ő irányít, szóval nem hiszem, hogy valamit annyira rosszul csinálnék, de már megijedek, hogy nem jó neki... De mindig így csinálta... Amúgy ő akart velem összejönni, ő "nyomult", stb.... Ezeket azért mondom, mert azért fontos, hogy mindent ő kezdeményezett a beszélgetéstől az első csókig...
Fiúk, ez nálatok mindig azt jelenti, hogy nem élvezitek a dolgot, vagy van, akinek ez csak egy szokás így?
Szokás.
Azt szerintem te is éreznéd ha kényszerből csinálná...
Nem, csak akkor nem kell valami playboy modelre gondolnia,
elég ha téged néz. Vedd bóknak :)
Akkor nincs miért aggódjak? Csak mert mindenhol azt olvasom/hallom, hogy ha valakinek nyitva van a szeme csókolózás közben, az nem élvezi...
Viszont tényleg legtöbbször ő kezdeményezi a csókokat is, szóval még az sincs, hogy én mászok rá, és erőszakoskodom, hogy legyen minek zavarja... De mostmár az én szemem is nyitva van, és az ő szemét nézem, és azon gondolkozom, hogy mit csinálhatok rosszul, vagy hogy legalább ne csak ő nézzen engem smárolás közben..:D
Én sem szoktam becsukni. Öhm ez baj?!
19/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!