Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A sok munka tönkretehet egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A sok munka tönkretehet egy párkapcsolatot?

Figyelt kérdés
heti 3-4 nap dolgozom, de akkor 16 órát / nap. Ráérnék telefonálni, de mindig van dolgom.. 21L
2012. szept. 28. 01:02
 1/9 A kérdező kommentje:
távkapcsolat...
2012. szept. 28. 01:03
 2/9 anonim ***** válasza:
Én heti 5 napot nem vagyok otthon, mégis van működő kapcsolatom 4, házasságom 2 éve. :)
2012. szept. 28. 01:04
 3/9 A kérdező kommentje:
Napi 16 órát dolgozol? Laza 8-at én is tolnék heti 5-be :)
2012. szept. 28. 01:05
 4/9 anonim ***** válasza:
Laza 18-at. :)
2012. szept. 28. 01:07
 5/9 anonim ***** válasza:

Én is távkapcsolatban vagyok a barátommal, pont az ő munkája miatt, mert vidéken talált csak munkát. Sokszor sajnos hétvégén meg hétköznap éjszaka is dolgozik.. eleinte nagyon nehéz volt megszoknom, de mivel szeretjük egymást kibírjuk, tervezzük a költözést :) Szerencsére neki olyan a munkája(informatika), hogy közben tudunk írogatni napközben, este pedig telefonálni.

De amúgy kérdésedre válaszolva, igen tönkreteheti a sok munka a kapcsolatot, főleg ha messze is vagytok egymástól.. De ha közösek a célok, megvan a bizalom is maximálisan és próbáljátok megoldani, hogy többet tudjatok együtt lenni vagy beszélgetni, akkor nem lesz baj szerintem.

22L

2012. szept. 28. 01:23
 6/9 anonim ***** válasza:

utolsó vagyok megint

"Ráérnék telefonálni, de mindig van dolgom"

Erre szokták mondani, hogy "Akinek hiányzol fog keresni, a többi csak kifogás.." Szóval ne bújj a munkád mögé, heti 3-4 napot nem dolgozol, nem hiszem, hogy nem tudsz a pároddal foglalkozni kicsit.. én nem lennék a srác helyében.

2012. szept. 28. 01:27
 7/9 A kérdező kommentje:
Egyik nap 3x 5 percet telefonáltam. Mindenhol kamera figyel és a főnököm már 2x rám szólt, hogy ez rengeteg... Most a héten végig betegen dolgoztam és nem érdekelt a főnök, gondolom csak ezért nem szólt most rám.. és főleg mert ma megyek be túlórázni..
2012. szept. 28. 06:18
 8/9 anonim ***** válasza:

1.: Remélem, mellette folyamatosan keresel másik állást. Mert ez így nem állapot. Azért dolgozik egy csomó ember lehetetlen körülmények között, mert a munkáltatók tudják, hogy nem mernek lépni, és egy munkára 50 ember jutna...

2.: Írj meg egy pár sms-t előre, és tedd el őket piszkozatba. Utána már csak pár gomb megnyomásával, 2 pillanat alatt el tudod küldeni. Nem vesz el értékes perceket a munkaidődből (iróniának szántam az értékes-t), a párodat mégis megnyugtatja.

3.: Nem csak a munkaidő alatt lehet telefonálni. Lehet telefonálni kajálás közben, ha kimész kezet mosni, megiszol egy kávét, vagy csak elindulsz haza.

4.: Írhatsz leveleket is a párodnak, még akár kézzel írt formában is. Munka közben leírsz 1-2 sort, és mikor hazaérsz, leteszed elé, vagy a szekrényére, vagy ilyesmi.

2012. szept. 28. 09:51
 9/9 anonim ***** válasza:
Ha valaki fejlett annyira értelmileg, hogy felfogja, hogy a párja is pénzből él, netán már a gyerek is jön, nem problémázik azon hogy jaaj a pasim csak dolgozik, velem nem sokat van...:))
2012. szept. 28. 10:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!