Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A sok munka tönkretehet egy párkapcsolatot?
Én is távkapcsolatban vagyok a barátommal, pont az ő munkája miatt, mert vidéken talált csak munkát. Sokszor sajnos hétvégén meg hétköznap éjszaka is dolgozik.. eleinte nagyon nehéz volt megszoknom, de mivel szeretjük egymást kibírjuk, tervezzük a költözést :) Szerencsére neki olyan a munkája(informatika), hogy közben tudunk írogatni napközben, este pedig telefonálni.
De amúgy kérdésedre válaszolva, igen tönkreteheti a sok munka a kapcsolatot, főleg ha messze is vagytok egymástól.. De ha közösek a célok, megvan a bizalom is maximálisan és próbáljátok megoldani, hogy többet tudjatok együtt lenni vagy beszélgetni, akkor nem lesz baj szerintem.
22L
utolsó vagyok megint
"Ráérnék telefonálni, de mindig van dolgom"
Erre szokták mondani, hogy "Akinek hiányzol fog keresni, a többi csak kifogás.." Szóval ne bújj a munkád mögé, heti 3-4 napot nem dolgozol, nem hiszem, hogy nem tudsz a pároddal foglalkozni kicsit.. én nem lennék a srác helyében.
1.: Remélem, mellette folyamatosan keresel másik állást. Mert ez így nem állapot. Azért dolgozik egy csomó ember lehetetlen körülmények között, mert a munkáltatók tudják, hogy nem mernek lépni, és egy munkára 50 ember jutna...
2.: Írj meg egy pár sms-t előre, és tedd el őket piszkozatba. Utána már csak pár gomb megnyomásával, 2 pillanat alatt el tudod küldeni. Nem vesz el értékes perceket a munkaidődből (iróniának szántam az értékes-t), a párodat mégis megnyugtatja.
3.: Nem csak a munkaidő alatt lehet telefonálni. Lehet telefonálni kajálás közben, ha kimész kezet mosni, megiszol egy kávét, vagy csak elindulsz haza.
4.: Írhatsz leveleket is a párodnak, még akár kézzel írt formában is. Munka közben leírsz 1-2 sort, és mikor hazaérsz, leteszed elé, vagy a szekrényére, vagy ilyesmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!