Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ti szex közben párotok szemébe...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti szex közben párotok szemébe néztek, vagy becsukjátok a szemeteket?

Figyelt kérdés

2012. szept. 27. 09:31
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

Mindig egymás szemébe nézünk, egy kivétel van, amikor átöleljük egymást. Ilyenkor nyilván nem látjuk egymás arcát. :)

20/ N

2012. szept. 27. 12:39
 12/22 anonim ***** válasza:
attól függ milyen pózban csináljuk :D én szoktam nézni a testét ha én fekszek ő pedig ül ha meg lovagló akkor nézem őt de a vége felé becsukom a szemem néha néha
2012. szept. 27. 12:46
 13/22 anonim ***** válasza:
A sarokban pihenő pókot nézegetem...
2012. szept. 27. 12:57
 14/22 A kérdező kommentje:

Akkor halljuk az én válaszomat:

Én szinte kivétel nélkül becsukom és furcsállom de amint kinyitom egy más világban érzem magam...

Ő az első komolyan kapcsolatom, (majdnem) első szexuális élményeim is vele voltak, minden rendbe köztünk de valahogy nekem nem megy, hogy a szemébe nézzek egyszerűen az furcsa nekem... Mert így szoktam meg...

Ezért voltam kíváncsi mások véleményére/szokásaira is.

Amúgy már közel 3 éve vagyunk, volt időnk összeszokni, neki nincs csukva a szeme.

2012. szept. 27. 21:12
 15/22 anonim ***** válasza:

11:28

miből gondolod? miért hazudna?

nem értem...:/

2012. szept. 27. 21:49
 16/22 A kérdező kommentje:
Gondolom azért gondolja, hogy hazudott, mert neki már van negatív tapasztalata nőkről (pl hazugság) így számára evidens , hogy más nője is hazudozik, ami egyáltalán nem törvényszerű
2012. szept. 27. 22:45
 17/22 anonim ***** válasza:
szabad kérdezni, hogy mivel rontaná az élményt, ha esetleg ránéznél közben? mert sajnos én is ilyen "bajban" vagyok, csak én a pasi vagyok a témában... nekem jól esne egy jó kis szemezés közben...
2012. szept. 28. 07:18
 18/22 A kérdező kommentje:

Nekem nem az rontaná, hogy ránézek hanem ha egyáltalán kinyitom. Mert akkor már nem tudok koncentrálni. Ha meg a szemébe nézek akkor mintha kényelmetlenül érezném magam, tehát sosem teszem sokáig. Na meg tök hülye fejet vág :D

Amúgy lehet, hogy nálam azért van, mert vallásosan neveltek így házasság előtti szex bűnnek számít és ez picit bennem van ha mást nem tudat alatt... Szó nincs arról, hogy a párom testével, kinézetével nem vagyok megelégedve. Én mintha lemennék alfába ilyenkor és amikor valami megzavar egyből kinyílik a szemem és mintha messziről jönnék vissza miközben fogom fel hogy hol is vagyok amikor kinyílik a szemem.

2012. szept. 28. 08:25
 19/22 anonim ***** válasza:
21.49, 22.45- Nem pasi, hanem csaj vagyok, mellesleg nekem te ne mond, hogy általánosítok, mert éppenséggel te beszéltél ebbe az egy kommentáromba mindent bele, szóval az általánosítás megy, csak éppenséggel nálad, nem pedig nálam.:)
2012. szept. 28. 14:15
 20/22 anonim ***** válasza:

Nagyon érdekes! köszönöm a válaszod! (7:18)

"nem tudok koncentrálni"... a szerelembe nem kell koncentrálni, hanem "ki ömlik" belőlem... (inkább visszatartani kell, és nem csak az orgazmust, hanem, hogy ne kezdjük a lényeggel... egyszerűen úgy beindít a tudat, hogy az életem szerelme van előttem, és csak engem akar, és ahh nem sorolom, hogy nem "koncentrálni kell", hogy nehogy "elmenjen a harci kedv" :D... hanem inkább visszafogni magam... :))

jah és én is vallásos családban nőttem fel, és hívő srác is vagyok (nem gyakorlom a vallásosságot), de mivel tudom, hogy amit csinálok nem bűn (csak az egyház szerint), ezért nekem lelkiismereti problémát nem okoz, ha a szerelmemre rávetem magam... (írj privit, ha feltehetek pár kérdést e-téren! :) )

2012. szept. 28. 14:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!