Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti szex közben párotok szemébe néztek, vagy becsukjátok a szemeteket?
Mindig egymás szemébe nézünk, egy kivétel van, amikor átöleljük egymást. Ilyenkor nyilván nem látjuk egymás arcát. :)
20/ N
Akkor halljuk az én válaszomat:
Én szinte kivétel nélkül becsukom és furcsállom de amint kinyitom egy más világban érzem magam...
Ő az első komolyan kapcsolatom, (majdnem) első szexuális élményeim is vele voltak, minden rendbe köztünk de valahogy nekem nem megy, hogy a szemébe nézzek egyszerűen az furcsa nekem... Mert így szoktam meg...
Ezért voltam kíváncsi mások véleményére/szokásaira is.
Amúgy már közel 3 éve vagyunk, volt időnk összeszokni, neki nincs csukva a szeme.
11:28
miből gondolod? miért hazudna?
nem értem...:/
Nekem nem az rontaná, hogy ránézek hanem ha egyáltalán kinyitom. Mert akkor már nem tudok koncentrálni. Ha meg a szemébe nézek akkor mintha kényelmetlenül érezném magam, tehát sosem teszem sokáig. Na meg tök hülye fejet vág :D
Amúgy lehet, hogy nálam azért van, mert vallásosan neveltek így házasság előtti szex bűnnek számít és ez picit bennem van ha mást nem tudat alatt... Szó nincs arról, hogy a párom testével, kinézetével nem vagyok megelégedve. Én mintha lemennék alfába ilyenkor és amikor valami megzavar egyből kinyílik a szemem és mintha messziről jönnék vissza miközben fogom fel hogy hol is vagyok amikor kinyílik a szemem.
Nagyon érdekes! köszönöm a válaszod! (7:18)
"nem tudok koncentrálni"... a szerelembe nem kell koncentrálni, hanem "ki ömlik" belőlem... (inkább visszatartani kell, és nem csak az orgazmust, hanem, hogy ne kezdjük a lényeggel... egyszerűen úgy beindít a tudat, hogy az életem szerelme van előttem, és csak engem akar, és ahh nem sorolom, hogy nem "koncentrálni kell", hogy nehogy "elmenjen a harci kedv" :D... hanem inkább visszafogni magam... :))
jah és én is vallásos családban nőttem fel, és hívő srác is vagyok (nem gyakorlom a vallásosságot), de mivel tudom, hogy amit csinálok nem bűn (csak az egyház szerint), ezért nekem lelkiismereti problémát nem okoz, ha a szerelmemre rávetem magam... (írj privit, ha feltehetek pár kérdést e-téren! :) )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!