Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Csak le szeretne fektetni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak le szeretne fektetni?

Figyelt kérdés

Van egy srác aki nagyon régota tetszik nekem és elmondta hogy énis bejovok neki(augusztus12). Multhéten elkezdtunk komolyabban beszélgetni, hogy ha egyutt lennenk 1-2 dolgon szeretne változtatni. és ez a dolog a szex.Tudja hogy szuz vagyok. Azt mondta hogy neki nem lenne fontos a szex de azért idovel jo lenne az is. Másnap nagyon bunko volt hozzám. Ma beszéltunk mivel ma lett volna egy találkozonk amire a lecke miatt egyikunk sem tud elmeni, de hívott hogy menjek el hozzájuk mert o megy aludni és mehetnék én is. De nemmentem. Régebben elmondta egyik kozos baratunknak hogy én vagyok a gyenge pontja. Nemtudom, hogy csak le e akar fektetni, de remélem nem.

Segitsetek! Szerintetetk igen? 15L és 18F

2012. szept. 26. 18:34
 1/10 anonim ***** válasza:
83%
mint a huzat
2012. szept. 26. 18:35
 2/10 anonim ***** válasza:
83%
Igen, csak azt akarja.
2012. szept. 26. 18:36
 3/10 anonim ***** válasza:
83%
Hát ha bejelentette, hogy a szexen akar változtatni, holott alig ismeritek egymást, sztem csak meg akar fektetni..
2012. szept. 26. 18:37
 4/10 Zoli0325 ***** válasza:
68%
Mindenképpen ez az célja! 30/f
2012. szept. 26. 18:40
 5/10 anonim ***** válasza:

Nem akarlak kiábrándítani, de valószínűleg igen :/

Max. mondd meg neki azt, h mit tudom én... 17 éves korodig szűz szeretnél maradni. Ha ezt ő felfogja, akkor feltételezhetően nem csak az ágyban kellenél neki. Ha viszont azt mondja, hogy így mégse kellesz, akkor erre ment ki a játék.

2012. szept. 26. 18:45
 6/10 anonim ***** válasza:

Szia!

Sajnos szerintem BIZTOS, hogy csaj annyit akar. Tényleg, ha már a legeslegelején azzal jön, hogy a szexen változtatna, ráadásul amikor nem tudtatok találkozni, rögtön estére hívott volna ott "alvásra"..... ezek mind azt bizonyítják, hogy nem akar ő semmi komolyat, csak egy alkalmat.

De azért az tényleg megérhet egy próbát, hogy azt mondod, hogy egy-két évet még akarsz várni a szexszel, és akkor ha rá akar beszélni mégis, vagy utána nem ír, akkor tudod, hogy csak annyit akart volna. Ha viszont netán mégis veled akarna maradni és várna (amit nem gondolnék), akkor szeret Téged.

De tényleg nem hinnék neki a Te helyedben, sajnos. :(

2012. szept. 26. 19:04
 7/10 anonim ***** válasza:
*csak (és nem "csaj") bocsi :)
2012. szept. 26. 19:05
 8/10 anonim ***** válasza:

Nos, nekem volt egy pasim még anno, aki 2 hónapot se bírt várni... Szakítottam is vele. Hiába mondtam neki, hogy NEM VAGYOK MÉG KÉSZ RÁ, minden nap megkérdezte, hogy mikor lehet már szexelni... Meg hogy "persze hogy ideges vagyok, ha van csajom, aki nem akar velem lefeküdni." Szóval szerintem ez a srác tuti csak azt akarja tőled... Állj tovább!

Kutyából nem lesz szalonna.

(26L)

2012. szept. 26. 20:14
 9/10 A kérdező kommentje:
megprobalom elfelejteni.... deszeretem és minden nap 2*találkozunk mivel egy busszal járunk haza mert egy faluban élunk
2012. szept. 26. 21:52
 10/10 anonim ***** válasza:

a világ sokkal tágabb, és az idő sokkal több...

Ne csak hangya perspektívából nézd!

bőven van időd más srácokat is megismerni más faluból, fősuliból, stb. ne kapkodd el!

2013. márc. 11. 00:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!