Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az exem le akar feküdni velem, de én nem olyan srác vagyok aki bárkivel le feküdjön, micsináljak?
Figyelt kérdés
még szűz vagyok 18F2012. szept. 26. 17:17
1/8 Rs. válasza:
Hát akkor mondd meg neki, hogy te nem akarsz vele!
2/8 anonim válasza:
"de én nem olyan srác vagyok aki bárkivel le feküdjön"
Azaz impotens vagy?
3/8 anonim válasza:
Dugd meg. Nehogymar ne vonzzon a punci teged.
4/8 anonim válasza:
Ha nem akarsz vele szexuálni akkor nem szexuálsz. Ennyi. Ettől nem leszel fatökű, ha várni akarsz egy olyan lányra akivel úgy érzed jobb lenne az első akkor várj! Ez ilyen egyszerű.
5/8 anonim válasza:
Olyan vagy mint egy lány :D Az exed is bárki? :O
6/8 anonim válasza:
Jaj, azért ne mi döntsünk már helyetted! Ha akarsz lefekszel vele, ha nem akkor nem. Nem dől össze a világ, ha megvárod azt a lányt, akit igazán fogsz szeretni meg minden..
7/8 anonim válasza:
ne tedd meg vele akkor. mondd neki kedvesen h nem. lehet meglepődik rajta, de azt fogja látni h van tartásod. sztem fel fog nézni rád ezért és azt is fogja tudni h nem ő az úr hanem te, nem lehet téged csak úgy irányítani.
8/8 anonim válasza:
Ha anno nem szexeltetek, akkor nem is igazi exed.
Te szakítottál vele, vagy Ő veled és most "bocsánatot kérni jött" szexet ajánlva?
Amúgy igaza van aki azt írta, hogy az exed azért nem bárki (vadidegen), hiszen valami közötök volt egymáshoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!