Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az eltérő anyagi helyzetből mennyire szoktak problémák lenni egy kapcsolatban?
Nem rég kezdődött a kapcsolatunk, minden rendben, úgy érzem nagyon összeillünk ezzel a sráccal minden szempontból.
De pár napja voltam náluk, és rájöttem, hogy nagyon gazdagok, szóval tényleg nagyon, mi meg ezzel szemben cseppet sem. Kicsit megijedtem... Ez szerintetek közénk tud állni hosszú távon? :(
ez neveltetés és egyén függő.
Ha szeret, akkor nem a pénz fog benneteket összetartani,
egyébként a szegéneknél is sok gondot okoz a pénz, ez egy undorító dolog.Sokan vesznek össze ez miatt, ha gazdag ha szegény...
Szerintem különösebben nem érdekelheti, mert ugyanolyan helyekre jár, mint én, amik nyilván nem arról szólnak, hogy gazdag emberek villognak egymás előtt, hisz akkor én nem járnék oda. :D
Meg én például rá se jöttem az anyagi helyzetükre, amíg nem voltam náluk.
barátnőm hozzáment egy nagyon gazdag, de természetesen rendes pasihoz
nincs is gond - kivéve, hogy anyós ha csak szerét teheti, igyekszik vele éreztetni, hogy ő bizony csak beleházasodott a jóba
férj, após tényleg nagyon kedves, aranyos, jószívű
anyóst nem kell sokszor látni, de az a néhány alkalom elég
ettől függetlenül nem mondanám, hogy ne tedd, mert ha ő az igazi, akkor ő az, függetlenül az anyagiaktól
de legyél óvatos, mérd fel a terepet :)
Igen, sok gondot okoz...Sajnos. De mitől undorító? Főleg akkor jön már elő tüzetesebben, amikor van gyerek, stb., hogy szegény, amíg azt látja, hogy mások ezt meg azt megkapnak, addig ő csak nézheti és sír utána. Viszont, akik szeretik egymást, azok megoldják.
Egy kis off, bocsi kérdező. :)
Amúgy meg szerintem nem lesz belőle probléma! :) Ne aggódj!
Mivel te vagy a nő, szerintem tudod, hogy ez nem probléma, valószínűleg tudat alatt igencsak örülsz neki.
Fordított férfi-nő felállásban viszont nem szokott működni a dolog, gondolom ezt is tudod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!