Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők miért válnak hisztissé egy kapcsolatban pár év után?
Mert nem figyelnek oda rájuk vagy a pasik készpénznek veszik a jelenlétét és másképp nem tudják elérni amit szeretnének.
Pedig ha a férfiak nyelvét választanák meglenne amit akarnának.
Sajnos egy hisztiző nő mindent elér csak épp tisztelelet és a kívánságot nem...
ma 19:42-esel értek egyet.
Én is és a párom is jobban meg merjük egymásnak mondani a véleményünket, nem finomkodunk annyit, mint anno. Pl.: Megkérdezem, h jó-e lett a hajam vagy milyen ez a ruha.
1 év után azt mondja: Inkább ne vedd fel, nem áll jól.
4 év után: Mi ez a gönc rajtad? Ízlésficamod van?
Fordítva is így van. Páromnak tetszik valami régen azt mondtam, h nekem meg nem tetszik. Most? Vidd innét ezt az izét, nóóórmális vagy?
Kérdező: Ne általánosíts, mert ez kicsit tényleg provokatív kérdés, de én ugyan nem jelentem kíváncsi vagyok, h hányan vélik még rajtam kívül így!
24/N 6 éve kapcsolatban!
Én mint nő válaszolom azt, hogy szerintem azért lesz valakiből hisztis tyúk, mert a párja a kapcsolat elején túl engedékeny. Ez olyan, mint a gyereknevelés. Ha a gyereknek 0-3 év között mindent megengedsz, 3-6 között már követelni fogja, 6 után pedig már a fejedre nő...
Az elején le kell fektetni a szabályokat.
Persze, ez alól kivétel a becses havi hiszti, de én spec próbálom fékezni magam azalatt.
Egy szó mint száz: mondd el világosan, hogy a hisztiből nem lesz sütemény...
Kérdező, a férfiak miért kényelmesednek el a kapcsolatban pár év után?
Na?;)
Egyébként én ha valamit akarok nem hisztivel érem el, nem szoktam hisztizni, azért van szám, hogy mondjam, amit szeretnék, vagy ha bajom van, azt se nyöszörgéssel rendezem, hanem párbeszéddel:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!