Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A nők miért válnak hisztissé...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők miért válnak hisztissé egy kapcsolatban pár év után?

Figyelt kérdés
2012. szept. 26. 19:37
 1/9 Dr.Martin ***** válasza:
32%
Ugye halál után a test el kezd lebomlani a testben élő bacik miatt. Na, a nőkben alapból benne van a hisztibaci, ezért bármikor elhatalmasodhat rajtuk a hiszti, de amint elkezdenek egy kapcsolatot fokozódik a bacik termelődése. Bizonyos idő után előtör, kifakad, aztán termelődik előröl.
2012. szept. 26. 19:42
 2/9 anonim ***** válasza:
Ez nem feltétlenül igaz mindenkire,bár az tény,hogy az embernek jobban kinyílik a csipája,ha x éve él párkapcsolatban,őszintébb,nyíltabb,szókimondóbb,és persze a konfliktusok száma is gyarapodik idővel.Ez nem egyenlő a hisztivel.Aki alapból is hisztis,annak valóban előjön az igazi énje az évek során.Aki meg valójában nem ilyen,és mégis elkezd hárpiává változni,annak alapvetően a kapcsolattal van valami gondja,csak nem meri felvállalni.
2012. szept. 26. 19:42
 3/9 anonim ***** válasza:
96%

Mert nem figyelnek oda rájuk vagy a pasik készpénznek veszik a jelenlétét és másképp nem tudják elérni amit szeretnének.

Pedig ha a férfiak nyelvét választanák meglenne amit akarnának.

Sajnos egy hisztiző nő mindent elér csak épp tisztelelet és a kívánságot nem...

2012. szept. 26. 19:43
 4/9 anonim ***** válasza:
Ez általánosítás, ezzel téged is egy kalap alá lehet vonni a kapcsolatban elkényelmesedő sörhasú pacákokkal. Jólesik?
2012. szept. 26. 19:49
 5/9 anonim ***** válasza:
Amúgy meg a kérdés provokáció, csak sok választ szeretnél, meg élvezni, ahogy összekapunk.
2012. szept. 26. 19:50
 6/9 anonim ***** válasza:

ma 19:42-esel értek egyet.

Én is és a párom is jobban meg merjük egymásnak mondani a véleményünket, nem finomkodunk annyit, mint anno. Pl.: Megkérdezem, h jó-e lett a hajam vagy milyen ez a ruha.

1 év után azt mondja: Inkább ne vedd fel, nem áll jól.

4 év után: Mi ez a gönc rajtad? Ízlésficamod van?

Fordítva is így van. Páromnak tetszik valami régen azt mondtam, h nekem meg nem tetszik. Most? Vidd innét ezt az izét, nóóórmális vagy?

Kérdező: Ne általánosíts, mert ez kicsit tényleg provokatív kérdés, de én ugyan nem jelentem kíváncsi vagyok, h hányan vélik még rajtam kívül így!

24/N 6 éve kapcsolatban!

2012. szept. 26. 20:02
 7/9 Dr.Martin ***** válasza:
erre igyunk!
2012. szept. 26. 20:03
 8/9 anonim ***** válasza:

Én mint nő válaszolom azt, hogy szerintem azért lesz valakiből hisztis tyúk, mert a párja a kapcsolat elején túl engedékeny. Ez olyan, mint a gyereknevelés. Ha a gyereknek 0-3 év között mindent megengedsz, 3-6 között már követelni fogja, 6 után pedig már a fejedre nő...

Az elején le kell fektetni a szabályokat.

Persze, ez alól kivétel a becses havi hiszti, de én spec próbálom fékezni magam azalatt.

Egy szó mint száz: mondd el világosan, hogy a hisztiből nem lesz sütemény...

2012. szept. 26. 22:08
 9/9 anonim ***** válasza:

Kérdező, a férfiak miért kényelmesednek el a kapcsolatban pár év után?

Na?;)

Egyébként én ha valamit akarok nem hisztivel érem el, nem szoktam hisztizni, azért van szám, hogy mondjam, amit szeretnék, vagy ha bajom van, azt se nyöszörgéssel rendezem, hanem párbeszéddel:))

2012. szept. 27. 12:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!