Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért szakította meg az ismeretséget facebookon ex?

Figyelt kérdés

Egy hónapja kb békésen szakítottunk exbarátnőmmel. Megbeszéltünk mindent, tényleg békében váltunk el. Nem volt megcsalás, vagy megbocsáthatatlan dolgok a kapcsolat alatt ami miatt neheztelhetne, egyszerűen csak kihűlt, ezért lett vége. A kapcsolatot sem akarta tartani velem.

Most viszont feltűnt, hogy már nem ismerősöm. Ok, hogy nem akarta tartani kapcsolatot, de ez csak most jutott eszébe, vagy olyan fontos ez a facebookos tiltósdni, vag ymi lehet?

Én azért szerettem tájékozódni néha onnan, mi van vele, de sosem zaklattam.

24/ F

2012. szept. 26. 22:40
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Haverom volt barátnője letörölt mindenkit, akit a haveromon keresztül ismert meg, köztük engem is, pedig jóban voltunk, van ez így :D
2012. szept. 26. 22:43
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Mert ex. Úgy döntött szvsz, hogy lezárja élete ezen szakaszát, és az újba mát nem fértél bele, vagy csak szimplán bepipt egyszer, oszt kitörölt. Fogadd el, nagy bajod úgy sem lett belőle!;)
2012. szept. 26. 22:44
 3/8 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy fáj neki legbelül, csak neked nem mondta el.
2012. szept. 26. 22:45
 4/8 anonim ***** válasza:

itt mi tanácsoltuk neki pár napja, hogy töröljön téged.

Tovább lépett.

2012. szept. 26. 22:45
 5/8 anonim ***** válasza:
54%
Még mindig szeret, és ha rákérdezel, hogy miért tiltott le, akkor abból tudni fogja, hogy még te is szereted.
2012. szept. 26. 22:47
 6/8 A kérdező kommentje:
Hát igen, azért még szeretem, de nem szerelemmel. Azt hittem ő ugyanígy van. De ez a letiltás, negatív. Meglepődtem. Köszi a válaszokat eddig.
2012. szept. 26. 22:49
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

vagy csak van új párja, és nem akarja, hogy lásd a megosztásait, meg hogy lásd, hogyan boldogul nélküled.

én sem teregetem ki az új életemet a régi pasijaim előtt.

2012. szept. 26. 23:11
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Valószínű egy ideig nem akar látni, annyi! csináltam már én is ilyet. Pedig mi is békességgel váltunk el, s ezt is megbeszéltük! :) F
2012. szept. 27. 08:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!