Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Van itt olyan, aki magának...

Van itt olyan, aki magának szakította át a szűzhártyáját (véletlenül vagy direkt)? Hogyan történt?

Figyelt kérdés
2010. jan. 8. 22:34
 1/10 anonim ***** válasza:

asszem én igen, egy önkielégítés alkalmával:-)

Csak azért gondolom, mert kissé, de tényleg csak kissé halványpiros foltos volt a lepedőm:-)

2010. jan. 8. 22:36
 2/10 anonim ***** válasza:
Jah... véletlenül. Mikor lebicikliztem a hegyről, kiakadt a fék, ráestem a vázra... menni nem bírtam úgy fájt "ott középen" xD Aztán volt pár piros folt a bugyimon =)
2010. jan. 8. 22:46
 3/10 anonim ***** válasza:
A szuzhartyat ne egy zarolemezkent kepzeld el. A huvely falat veszi korul, valakinel vekonyabb, valakinel vastagabb, de nem zart (akkor a menstruacios ver sem tuna kifolyni). Atszakadhat egy batortalan tampon felhelyezessel, testneveles oran, esesnel. Az a biciklis dolog pl meg elkepzelve is fajt :S
2010. jan. 9. 02:08
 4/10 anonim ***** válasza:
első vagyok én akkor még nem használtam tampont
2010. jan. 9. 08:38
 5/10 anonim ***** válasza:

3.

en hasznaltam mert a betetet sosem birtam elviselni, persze akkoriban meg csak minit, de ettol fuggetlenul az eslo szexualis egyuttlet fajt (vagyis szuz maradtam a tampontol:)

2010. jan. 9. 16:49
 6/10 anonim válasza:

a biciklis velem is megtörtént már :D

de nem hiszem h megtörtént volna ... bár kitudja mert énis tampont használok...

2010. jan. 9. 22:55
 7/10 anonim ***** válasza:
23%
ezek a szerencsés csajok...most már javában dughatnak:) és élvezhetik azt:)
2010. jan. 10. 15:53
 8/10 anonim ***** válasza:
Még régebben lóról leestem,és volt egy kis piros foltocska a bugyimban... akkor még nem jött meg szval ahhoz semmi köze nem volt...:)
2010. jan. 11. 16:56
 9/10 anonim válasza:
Én speciel szerintem magamnak vettem el véletlenül. Tampont hazsnálok amióta menstruálok, de szerintem önkielégítés során. Azért mert amikor elvesztettem, nekem az első sex egyáltalán nem fájt. Egy csöppet sem. :'D :$
2010. jan. 11. 17:05
 10/10 anonim válasza:
Nekem véletlenül történt meg. 13éves voltam és biciklizés közben történt.Akkor azt hittem hogy megjött de mésge
2010. jan. 17. 00:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!