Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek el lehet húzni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek el lehet húzni ezt valahogy?

Figyelt kérdés

16 éves vagyok, tapasztalatlan még, most jöttem össze egy fiúval ő eddig a második barátom, még szűz vagyok.

Hát ő 20 éves és úgy vettem észre, hogy le akar velem feküdni, mivel csókolózás közben elég durván taperol, a fenekemet is a melleimet. (Vagy nem tudom ez normális??)

Mert szerintem ez annak a jele, hogy ő már akarja pedig csak pár napja járunk de ismerjük egymást hónapok óta.

Szóval az lenne a probléma, hogy nekem kellene még egy kis idő, már csak az miatt is mert megfogadtam, hogy 16 éves koromig nem vesztem el a szüzességem és addig van még egy hónap, amit meg amúgy is jó lenne kivárni.

Nem tudja egyébként hogy szűz vagyok, nem is akarom mondani egyelőre, majd csak ha arra kerül a sor.

De nem mondhatom neki, hogy "ú bocsi majd egy hónap múlva ekkor és ekkor" találkozzak vele kevesebbet? mert nem lakik messze mindennap tudunk találkozni!!!

És nem vagyok benne biztos hogy szeret-e mert igaz, hogy hónapok óta fűz, meg mondta, hogy szeret mielőtt össze jöttünk volna, de mióta összejöttünk kicsit túl magabiztos lett. Mikor régebben próbálkozott sikertelenül, sose adta fel, ez is tetszett benne, meg előtte sokkal jobban vonzott. Viszont mióta így együtt vagyunk annyira mér nem is érdekel, már hiányolom azokat az időket mikor még csak ismerkedtünk!!!

A csókjából sem érzem egyébként, hogy mit érez, azt mondják a csókból lehet érezni.

Nekem fogalmam sincs, néha sok nekem a csókja is.

Az első mindig jólesik, de a többi már nem igazán.

Na a kérdés az, hogy hogyan tudnám húzni az időt, hogy minél hamarabb túl legyünk ezen az 1 hónapon, és ne

kerüljön arra sor, hogy esetleg egymásnak esünk és lefekszünk!!!

2012. szept. 26. 17:12
1 2
 11/13 cukorka<3 ***** válasza:
Szerintem attól nem akar kapásból lefeküdni veled mert tapiz..:) Ez normális, hogy tapiz, végülis a pasid:D
2012. szept. 26. 17:26
 12/13 A kérdező kommentje:
Jah elég paranoiás vagyok akkor, valószínű azért mert az előző pasim is 3 nap után már vetkőztetett plusz leitatott és olyan dolgokat tett amiket nem kellett volna és csak az az egy szerencsém volt, hogy hazajöttek a szülei, mert én már olyan állapotba voltam, hogy ellenkezni se tudtam volna :S:S Az ilyeneket szeretném kikerülni és csak ez miatt aggódok :pp
2012. szept. 26. 17:29
 13/13 anonim ***** válasza:

ez a téma nagyon ismeros nálunk is, de mi ugy nemvagyunk egyutt csak kavargatunk

amugy

mond el neki ha pedig azt mondja hogy akkor vége akkor nem érdemel meg és még kisgyerek 15L

2012. szept. 26. 18:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!