Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fanatikus rajongót hogyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fanatikus rajongót hogyan koptassak le?

Figyelt kérdés

A történetem nem az oviban játszódik, hanem az egyetemen. 24 éves lány vagyok, a fanatikus rajongóm kb 26-27.... nem tudom, mert személyesen nem ismerem.

Van az osztályunknak egy facebook csoportja, oda szoktunk írogatni sulival kapcsolatban

Első évben azt vettem észre hogy kiszúrt valaki facebook-on és akármit írok az a gyerek bunkó, cinikus hozzászólásokat fűz az én hozzászólásaimhoz, kiírásaimhoz, amihez konkrétan köze sincs. Már ott tartunk, hogy képeket készít rólam, a profilképeimet használja fel és mindenféle ciki képeket készít ez által. Regisztrálja magát kamu profilokkal és zaklat hogy a rajongóm...

Tudom ki ez, de mit gondoltok, van értelme elbeszélgetni vele, vagy vonuljak be a suliba a MMA-s, box-os haverjaimmal és beszéljenek ők vele?

A másik hogy élőben nem mer se köszönni se hozzám szólni se rám nézni, sunnyogva oson el mellettem. 1,5 éve tart ez az egész de pl 2 hete tudtam csak meg hogy én ezzel egy osztályba járok és hogy kicsoda....Élőben egy gyáva nyúl, face-en meg felveszi a bunkó álarcot.

Van barátnője, a csajnak kezdetben írtam is hogy a barátja nem hagy békén. Akkor leállt a csávó. De most kamu profilokat készít, hogy ne bukjon le. de a stílusából tudom hogy ki az....

Mit tegyek? ez már tiszta dedó.

2012. szept. 26. 07:27
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Álltak ott mások is maikor kérdőre vontam :D Remélem tényleg elvettem a kedvét mert nagyon zavarban volt :D És azóta semmi akciója nem volt .
2012. szept. 27. 06:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!