Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fanatikus rajongót hogyan koptassak le?
A történetem nem az oviban játszódik, hanem az egyetemen. 24 éves lány vagyok, a fanatikus rajongóm kb 26-27.... nem tudom, mert személyesen nem ismerem.
Van az osztályunknak egy facebook csoportja, oda szoktunk írogatni sulival kapcsolatban
Első évben azt vettem észre hogy kiszúrt valaki facebook-on és akármit írok az a gyerek bunkó, cinikus hozzászólásokat fűz az én hozzászólásaimhoz, kiírásaimhoz, amihez konkrétan köze sincs. Már ott tartunk, hogy képeket készít rólam, a profilképeimet használja fel és mindenféle ciki képeket készít ez által. Regisztrálja magát kamu profilokkal és zaklat hogy a rajongóm...
Tudom ki ez, de mit gondoltok, van értelme elbeszélgetni vele, vagy vonuljak be a suliba a MMA-s, box-os haverjaimmal és beszéljenek ők vele?
A másik hogy élőben nem mer se köszönni se hozzám szólni se rám nézni, sunnyogva oson el mellettem. 1,5 éve tart ez az egész de pl 2 hete tudtam csak meg hogy én ezzel egy osztályba járok és hogy kicsoda....Élőben egy gyáva nyúl, face-en meg felveszi a bunkó álarcot.
Van barátnője, a csajnak kezdetben írtam is hogy a barátja nem hagy békén. Akkor leállt a csávó. De most kamu profilokat készít, hogy ne bukjon le. de a stílusából tudom hogy ki az....
Mit tegyek? ez már tiszta dedó.
Erre valóban csupán az az orvosság, ha egy kicsit megkóstoltattatod vele az anyaföldet, csak arra vigyázz, hogy ki ne derüljön, mert idõ elött fogsz kényszerülni az egyetemi tanulmányaidat.
Ezt tanácsolom, egyébként meg tegyél belátásod szerint, hiszen mind ez veled történik...
Hát ez az, tudom hogy egy kiadós verés jót tenne neki, de nem akarok én bajba kerülni. Éppen ezért most fontolgatom hogy verés nélkül beszélgetek el vele, és a haverjaim.
De arra is gondoltam hogy hagyom.... vagy megint ráírjak a csajára? nem tudom.
hahahahhaha ez nagyon beteg :DDD Ennyire jó csaj vagy ?:D
Amúgy bezártak az elmegyógyok és most szabadon vannak akik amúgy bezárva lennének .Menj oda a kungfus haverjaiddal :D vagy kikkel és vegyél még egy paprika sprayt fújld le a gyereket oszt veresd meg :DDDDD Vagy beszélgessetek el vele hogy mi is ez az agyérgörcs nála.... De amúgy mindenképp beszélgess vele te,de azért a sarkon meg legyenek a kungfusok készenlétbe :D ha úgy tartod csettintesz nekik oszt dirr darr :DDDD Amúgy nagyon gáz az ilyen :( :( .de jót nevettem :DDDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!