Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ez már több, mint barátság?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez már több, mint barátság?

Figyelt kérdés
Van egy fiú barátom, nagyon jóban vagyunk. Sőt, a nagyon elég enyhe kifejezés. Egy iskolába járunk, ő egy osztállyal lejjebb jár, mint én. Szóval minden nap találkozunk, iskola után is ottmaradok vele. Rengetegen hiszik azt, hogy járunk. Igazából megértem ezeket az embereket, mert folyton ölelgetjük egymást, én mindig puszikkal halmozom el, ahogy ő is engem. És úgy beszélgetünk egymással, mintha együtt lennénk. Ő sokszor átkarol engem, én olyankor hozzábújok. Imádom közel érezni magam hozzá. Ő is mindig keresi a társaságom. Kezdem azt hinni, hogy ez több mint barátság. Bár az is lehet, hogy tévedek... Ti mit gondoltok?
2012. szept. 25. 18:45
 1/6 anonim ***** válasza:
75%
Csak kezded azt hinni???
2012. szept. 25. 18:46
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha visszaolvasnád külsősként a szöveged, rájönnél, hogy Te már most többnek tartod a kapcsolatotokat barátságnál.
2012. szept. 25. 18:46
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Már csak a csók hiányzik. ;)
2012. szept. 25. 18:48
 4/6 ediZeJ ***** válasza:
100%
Ige Ez már határozottan több mint barátság. Ahh csak olvasd el amit leírtál, szerinted nem több? De most őszintén.
2012. szept. 25. 18:48
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. De, külsőleg tényleg több. És még hülyén is fogalmaztam. >< Akkor azt hiszem, hogy ideje lenne kicsit nagyobb távolságot tartani, hiszen ő semmit sem érez irántam, ami túlmutatna a barátságon.
2012. szept. 25. 18:52
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Akkor nagyon jó barátja lehetsz, ha ilyeneket csinál. :)
2012. szept. 25. 18:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!