Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Többet érez mint barátság? Vagy fél, hogy elveszít?
Figyelt kérdés
Van egy NAGYON jó fiú barátom. Mondhatjuk úgy is hogy legjobb barátok vagyunk. Én 16L ő 17F, és az a probléma, hogy volt egy nagyon jó haverom akivel elkezdtem beszélgetni. 2éve ő volt a legjobb barátom, csak felhagyta a barátságunkat a szerelemért. És most elkezdtünk megint beszélgetni, a mostani legjobb barátom pedig nagyon megharagudott rám. Majd nem úgy jött ki hogy féltékenységi rohamot csinált. Nagyon szeretem a barátomat és fontos is nekem, 3éve ismerjük egymást és 2éve vagyunk nagyon jóba. Egész nap beszélgetünk neten. De miért ennyire féltékeny más fiúkra? Fél, hogy elveszít mint barátot? Kérlek segítsetek, mert már nem értem..:/2012. szept. 23. 18:03
1/5 anonim válasza:
Szerintem biztos hogy többet érez mint barátság.
2/5 anonim válasza:
Lehetséges hogy tetszel neki, de ez nem biztos. Ha nincsenek erre utaló jelek akkor az elsőre tippelnék, hiszen ha lenne egy pasid akkor vele valószínűleg többet lennél mint a haveroddal, és ő akkor egyedül érezheti magát, de ez csak az én véleményem. De ha meg akarsz győződni arról hogy mégis mi a helyzet, akkor beszélj vele.
3/5 sztbali válasza:
Egyszerűen attól, hogy elveszít. sokat jelentesz neki mint barár és ezt nem akarja elveszíteni. Egészséges féltékenység van benne. Azért féltékeny, mert egy másik fiúval beszélgettél; nem pedig vele. Fontos vagy neki; de szigorúan csak barátként.
4/5 A kérdező kommentje:
Ja és egyébként van pasim 8hónapja. És mostanában nem vagyunk valami jó pazban és erősen azon gondolkozom, hogy szakítok vele. Ezt elmondom a barátomnak és mintha letörten mondaná azt hogy "úgyse fogsz.;)".. Amikor élőbe mondtam neki akkor is ez volt a válasz és olyan furcsa volt..
2012. szept. 23. 18:26
5/5 anonim válasza:
hát akkor lehet, hogy tényleg tetszel neki, vagy ha mégsem akkor lehet ez akár baráti féltékenység is.. de szerintem is ki kéne deríteni az igazat, de persze ezt csak akkor firtasd szerintem, ha neked is bejön "úgy" a barátod..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!