Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek, ne jöjjek össze...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek, ne jöjjek össze egy lánnyal, akiről kiderült, hogy nagyon gazdag?

Figyelt kérdés
Én elég szegény vagyok, megszerettem egy lányt ő is akar engem, de kiderült, hogy nagyon gazdag (600 ezer ft-os fizu stb), így működhet egy kapcsolat, hogy a férfi a jóval szegényebb?
2012. szept. 25. 14:30
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
Nem kell ezt a kérdést túlmisztifikálni. És ha többet keres, akkor mi van? Ahogy nézem ez csak neked okozna problémát. Barátaink 8éve házasok, a nő keres többet. Ő viszi nyaralni, meg ha mennek kajálni akkor is a nő fizet. Viszont a férfi takarít ki otthon és csinál vacsit mindennap. Nincs ebben semmi. Most nem mindegy ki keres többet? A lényeg, hogy te mást, de ugyanolyan értékűt fogsz beleadni a kapcsolatba. Amúgy meg, akkor a nőket is frusztrálnia kéne az, hogy a férfi többet keres, mint ők...:)
2012. szept. 25. 14:55
 22/27 anonim ***** válasza:

főállás + két vállalkozás...

na mellette nem lesz fényűző életed, ezek nem nyerték vagy örökölték a pénzt...

Attól meg ne félj hogy BMW-t kapsz karácsonyra. Aki megdolgozott a pénzért, nem szórja két kézzel...

2012. szept. 25. 14:55
 23/27 anonim ***** válasza:

Azért bankfiókvezetőként és két vállalkozás tulajdonosaként nem sok az a 600ezer... Vagy még mindig keveset mond, vagy valamelyik vállalkozását fel kéne számolni, vagy fejleszteni... Nem egy embert ismerek, akik csak irodavezetők és simán megkeresik a havi 1.5-2.5 milliót.

Egyébként: az, hogy ez nektek működni fog-e nem az anyagiakon fog függni, hanem kettőtök intelligenciáján, hogy mennyire vagytok egy szinten agyilag.

2012. szept. 25. 14:58
 24/27 anonim válasza:
szerintem nem az számít egy kapcsolatban,hogy szegény vagy gazdag,hanem az ,hogy tényleg szeretitek-e egymást.
2012. szept. 25. 15:08
 25/27 anonim ***** válasza:
Szerintem középtávon lehet gáz. Rövidtávon nem, hiszen rövid távon együtt vagytok, és jól megvagytok, ahogy írod. Anno én is összejöttem egy jól kereső csajjal még egyetem alatt, eleinte tök jó volt, később meg leginkább azért nem volt jó, mert amúgy nem illettünk össze középtávon már, legalábbis én így éltem meg, így éreztem. Nem tűnt anyagi okúnak sem, hogy nem lett hosszú távú a dolog, de már majd' tíz éve volt. Ha meg hosszú távú kapcsolattá válik, akkor meg megint mindegy lesz. Ott esetleg a szülőkön múlhat, ezt egy pár éve átvészelt esküvőszervezés mondatja velem - na az konfliktusos bír lenni, dehát szerettük és szeretjük egymást, és azóta is boldogok vagyunk, és közben sem köztünk kettőnk között volt feszültség. Nem azért szerettél belé, mert pénze volt, ő valószínűleg csalódott már azért, mert anyagi különbségek voltak közte és korábbi párja között, ezt nem akarta veled - mert szeret. Ennyi. Boldognak kell lenni, szeretni a másikat, nem aggódni.
2012. szept. 25. 16:38
 26/27 anonim ***** válasza:
25-ös vagyok még: ne használd ki, hogy pénze van. Ne kérj tőle tárgyi dolgokat. Akkor anyagiassá válik a kapcsolatotok. Valószínűleg most nem az, és most boldogok vagytok. Ha szeretné, hogy aranyórád legyen, majd vesz neked, de te sose kérd, hogy vegyen neked, mert az szebben mutat a párja kezén. Ő téged akar látni, nem az aranyórád.
2012. szept. 25. 16:40
 27/27 anonim ***** válasza:

"Attól félek mi lesz, ha pl BMW-t kapok karácsonyra stb"

Add nekem! A csajjal együtt:)

2012. szept. 25. 19:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!