Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek, ne jöjjek össze...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek, ne jöjjek össze egy lánnyal, akiről kiderült, hogy nagyon gazdag?

Figyelt kérdés
Én elég szegény vagyok, megszerettem egy lányt ő is akar engem, de kiderült, hogy nagyon gazdag (600 ezer ft-os fizu stb), így működhet egy kapcsolat, hogy a férfi a jóval szegényebb?
2012. szept. 25. 14:30
1 2 3
 11/27 A kérdező kommentje:
9-nek 26 éves, nem olyan fiatal és bankban osztályvezető és két cége van családi vállalkozás
2012. szept. 25. 14:41
 12/27 anonim ***** válasza:
Ez nem arról szól, hogy összepasszoltok e... lehet, hogy kicsit frusztráló, hogy a nőnek több pénze van. De ha ez nem zavar és őt sem zavarja, akkor kit érdekel? Működik, vagy nem? A Titanic-ban kik is jöttek össze? :D De mondom, ha ezzel képtelen vagy élni, mert fontos neked, hogy a pénztárca nálad dudorodjon, akkor inkább keress más nőt, vagy keress többet fizető melót, mert a végén még merevedésed se lesz.
2012. szept. 25. 14:44
 13/27 ASOT ***** válasza:

egy lány ha ha fősulira vagy egyetemre jár mondjuk helyezkedjen el átlagosan 24 évesen.

annyi idősen protekció nélkül avagy családi vállalkozás, anyu apu segítség nélkül nem keres senki 600.e Ft-ot hacsak nem kihúz külföldre,

2012. szept. 25. 14:45
 14/27 A kérdező kommentje:
én sajnos közmunkából élek, 8 általánossal
2012. szept. 25. 14:46
 15/27 anonim ***** válasza:
sz*rni rá a pénznek nincs szaga barátom :DDD amúgy ha meg szereted is meg ő is téged akkor mi a gáz? ne legyél már tesze tosza h jáááj mi lesz ....jujjj mi lesz olyanok vagytok mint a fürdős kvák nyavalyogtak ha jó ha nem:DDD van egy bomba nő (Állításod szerint) és gazdag is ráadásul szereted is és akkor jössz ezzel : szerintetek össze jöjjünk :( ? hagyd a g-cibe ha ez neked kérdés oszt menjé aludni :D
2012. szept. 25. 14:46
 16/27 A kérdező kommentje:
ASOT: Van protekció (nagynénje a Csányi mellet van ő hozta be Magyarországra a bankkártya fizetési rendszert)
2012. szept. 25. 14:48
 17/27 anonim ***** válasza:
Miért baj az, ha protekcióval helyezkedett el?? Nem ez volt a kérdés....tökre mellékes dolog.
2012. szept. 25. 14:48
 18/27 A kérdező kommentje:
Attól félek mi lesz, ha pl BMW-t kapok karácsonyra stb
2012. szept. 25. 14:50
 19/27 anonim ***** válasza:
Miért ne?! önbecsülésed nem nagyon lesz mellette, de kényelmes életed igen.
2012. szept. 25. 14:51
 20/27 anonim ***** válasza:
Ezeket előre tisztázni kell. Nálunk is hasonló volt a helyzet. A barátom kikötötte, hogy nem vehetek drágább ajándékot neki annál amit én kapok és be is tartottam többnyire :)
2012. szept. 25. 14:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!