Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek, ne jöjjek össze egy lánnyal, akiről kiderült, hogy nagyon gazdag?
Figyelt kérdés
Én elég szegény vagyok, megszerettem egy lányt ő is akar engem, de kiderült, hogy nagyon gazdag (600 ezer ft-os fizu stb), így működhet egy kapcsolat, hogy a férfi a jóval szegényebb?2012. szept. 25. 14:30
1/27 anonim válasza:
Én őszinte leszek, szerintem nem működhet.
2/27 anonim válasza:
egy bizonyos értelmi szint felett igen, működhet.
3/27 anonim válasza:
hát ez sok mindentől függ, de működhet persze.
4/27 anonim válasza:
Működhet, ha eltudod viselni és megtanulsz élni azzal a tudattal, hogy "nem te hordod a gatyát" még ;)
5/27 ASOT válasza:
hááát ritka az olyan eset ahol ilyen helyzetben minden működik...
Ahhoz a csajnak szeretnie kell téged el kell fogadnia ahogy vagy, és neked is elfogadni őt, és úgy viselkedni h valóban nem a pénze miatt vagy vele, mert ha tényleg óltári a különbség h szegény és milliomos akkor ott anyu meg apu is lesen lesz.....
De szerintem egyszerűen ne foglalkozz ezzel amíg ebből a lánynak nem lesz gondja nem kezd el erről beszélni.... addig meg élvezd , lehet tart fél évig de lehet évekig ki tudja....de lehet csak 2 napig
6/27 anonim válasza:
Gratulálok megtaláltad álmaid asszonyát,még ha csúnya is főnyeremény :D Kezdésnek vásárolj magadnak valami értelmes ruhát báttya. ilyen idiótákat nem értem ? helyedbe végletekig kihasználnám h nem kell költenem :DD
7/27 A kérdező kommentje:
Kicsit rosszul eset, hogy ezt eltitkolta, állítólag azért, hogy ez ne befolyásoljon és nagyon mondta hogy, ezzel ne foglalkozzak, mert ezért nem akar elveszíteni ( állítólag exe még szegényebb volt és 4 évig megvoltak
2012. szept. 25. 14:37
8/27 ASOT válasza:
az is egy megoldás amit Istika mond végül is :)
9/27 anonim válasza:
Mégis mivel keres annyi pénzt egy fiatal lány?
10/27 A kérdező kommentje:
Sajnos nem csúnya, ez is fura sokkal szebb is (barátaim szerint is), kicsit furi ..... mint a mesékben.. de mesékbe nem hiszek :(
2012. szept. 25. 14:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!