Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem bírom a komoly kapcsolatot?
szóval már több barátom is volt, de mind max 3-4 hónapig tartott mert a végére általába az örületbe kergetem a srácot..
az 1-2 hónapban még minden happy szerettem is a srácot , aztán elkezdem unni, és ugy gondolom hogy ez nekem nem megy, meg előjön a nemtörödőségem, és ez szinte minden kapcsolatomnál így volt.. miért van ez ? vagy hogy változtassak?
16/L
Talán elég is annyi ennyi idősen. Nekem az első kapcsolatom 17 évesen volt és 2 évig tartott, nem terveztem se rövidre se hosszúra, csak úgy alakult. Most 21 vagyok, 2 éve egyedül de nem vágyom nagyon komoly kapcsolatra. Inkább élni akarok még, majd később lekötöm magam.
Anyám mesélte, hogy neki annyi idős korban csak hetes kapcsolatai voltak, mert 2 hét alatt megunta az egészet, leghosszabb is kb 3 hónap volt, aztán jött Apám. Az elég komolyra sikeredett. :D
Talán mert még nem állsz készen egy nagyon komoly kapcsolatra vagy egyszerűen nem a megfelelő emberrel vagy együtt. Ezért ne érezd magad rosszul, majd ha eljön az ideje, akkor lesz olyan fiú akivel hosszabb távon együtt leszel jóban rosszban.
Legalabb egy oszinte no! Ritka az ilyen teremtes ezen az oldalon.
Idovel ki fogod noni!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!