Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Segítene valaki Facebook ügyben? Barátnőm velem veszekszik?
Szal ugye fent vagyok én is, de nem igazán vagyok aktív szal ráírok egy-két haverra, beszélgetünk, de semmi játék meg postolás.
Aztán szoktam kapni általában ugyan attól a 3-4 lánytól ilyen játékfelkéréseket szal Bubble meg nem tudom mit és a barátnőm meg velem veszekszik, h mit küldözgetik nekem?
Na most tudni kell, h én azokkal a lányokkal köszönőviszonyban vagyok meg valahonnan ismerem, szal egy szakkörre jártunk, beszélgettünk, de semmi több, szal nem hiszem h azért küldik, mert akarnak valamit.
Meg eleve most azt se tudom, h ők választanak ki, vagy a gép random módon küldi?
Ráírni meg ezek alapján hülyén jönne ki, mert nem akarom magam leégetni.
Szal most akkor mi alapján megy a küldés?
a bnőd gyerekesen viselkedik
el kell fenekelni!
A játékfelkérés mehet kétféleképpen.
Az egyik, hogy az illető tényleg játszik. Amikor játszik tud kérni "ajándékot" tud küldeni "ajándékot" és csak akkor tud haladni a játékban ha játékfelkérést küld. Ilyenkor a gép az összes facebook ismerőst kijelöli a játékosnak, hogy egy kattintás, és már el is mert a kérés. A legtöbb játékos nem figyeli, hogy ki játszik ki nem. Csak rákattint, és már meg is kaptad a felkérést. Talán a neved sem ugrik be neki, csak fennt vagy az ismerősi között, és ezért kapod.
A másik:
Van hogy az illető nem is játszik semmivel. De a rendszer mégis küld neked egy felkérést PL:
Kiss Mónika játszik a Citywille-el. Te is légy a szomszédja, és játssz.
Ilyenkor nem az ismerős küldi neked a felkérést hanem a rendszer küldi el találomra az ismerősei között.
Kössz szépen a gyors választ:D
A poén az, h én azt mondtam neki, h a rendszer magától küldi, ő meg azt, h ők küldik nekem nem a játék:D
hát akkor vonszold ide a monitor elé a barátnőd okos kis fejét, mert én is megerősítem, hogy a rendszer magától küldi a felkéréseket, néha kattintásra, néha pedig a felhasználó tudta nélkül
szóval a barátnőd legyen szíves ne rontsa a nők jóhírét az alaptalan hisztijével, és ne kotyogjon olyasmibe, amihez nem ért :)
25/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!