Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Segítene valaki Facebook ügyben? Barátnőm velem veszekszik?

Figyelt kérdés

Szal ugye fent vagyok én is, de nem igazán vagyok aktív szal ráírok egy-két haverra, beszélgetünk, de semmi játék meg postolás.

Aztán szoktam kapni általában ugyan attól a 3-4 lánytól ilyen játékfelkéréseket szal Bubble meg nem tudom mit és a barátnőm meg velem veszekszik, h mit küldözgetik nekem?

Na most tudni kell, h én azokkal a lányokkal köszönőviszonyban vagyok meg valahonnan ismerem, szal egy szakkörre jártunk, beszélgettünk, de semmi több, szal nem hiszem h azért küldik, mert akarnak valamit.

Meg eleve most azt se tudom, h ők választanak ki, vagy a gép random módon küldi?

Ráírni meg ezek alapján hülyén jönne ki, mert nem akarom magam leégetni.

Szal most akkor mi alapján megy a küldés?

2012. szept. 25. 11:34
 1/6 anonim ***** válasza:

a bnőd gyerekesen viselkedik

el kell fenekelni!

2012. szept. 25. 11:39
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

A játékfelkérés mehet kétféleképpen.

Az egyik, hogy az illető tényleg játszik. Amikor játszik tud kérni "ajándékot" tud küldeni "ajándékot" és csak akkor tud haladni a játékban ha játékfelkérést küld. Ilyenkor a gép az összes facebook ismerőst kijelöli a játékosnak, hogy egy kattintás, és már el is mert a kérés. A legtöbb játékos nem figyeli, hogy ki játszik ki nem. Csak rákattint, és már meg is kaptad a felkérést. Talán a neved sem ugrik be neki, csak fennt vagy az ismerősi között, és ezért kapod.

A másik:

Van hogy az illető nem is játszik semmivel. De a rendszer mégis küld neked egy felkérést PL:

Kiss Mónika játszik a Citywille-el. Te is légy a szomszédja, és játssz.

Ilyenkor nem az ismerős küldi neked a felkérést hanem a rendszer küldi el találomra az ismerősei között.

2012. szept. 25. 11:41
 3/6 A kérdező kommentje:

Kössz szépen a gyors választ:D

A poén az, h én azt mondtam neki, h a rendszer magától küldi, ő meg azt, h ők küldik nekem nem a játék:D

2012. szept. 25. 11:47
 4/6 anonim ***** válasza:

hát akkor vonszold ide a monitor elé a barátnőd okos kis fejét, mert én is megerősítem, hogy a rendszer magától küldi a felkéréseket, néha kattintásra, néha pedig a felhasználó tudta nélkül

szóval a barátnőd legyen szíves ne rontsa a nők jóhírét az alaptalan hisztijével, és ne kotyogjon olyasmibe, amihez nem ért :)

25/N

2012. szept. 25. 11:52
 5/6 anonim ***** válasza:
dedós a barátnőd, mégha ez az idióta bökdösődést küldenék megérteném (bár azt se kéne túlreagálni), de játékfelkérés miatt féltékenykedni:S hát neveld már meg!! :D
2012. szept. 25. 12:10
 6/6 A kérdező kommentje:
Oké;)
2012. szept. 25. 12:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!