Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerelmes vagyok de nem tudok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerelmes vagyok de nem tudok vele beszélni. Miért? :D

Figyelt kérdés

Szerelmes vagyok egy lányba de nem tudom mit írjak neki mert csak facebookon tudunk beszélni mivel koleszos és amikor nem suliban van vagy edzése van vagy tanul. :D

Segítenétek mit írjak neki? Mellesleg van pasija de csak ismerkedni akarok vele. :)

13/F

2012. szept. 19. 14:19
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

az egy dolog,hogy 13 vagy oké ezért nem bántlak.

de hogy pasija van és úgy akarsz ismerkedni vele az már túlzás

szerelmes vagy belé,tennél olyan dolgot amit nem kéne

inkább hagyd

2012. szept. 19. 14:20
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Hat ha pasija van, te meg szerelmes vagy bele, akkor inkabb semmit se irj neki.
2012. szept. 19. 14:32
 3/6 anonim ***** válasza:

Csak úgy kezeld, mint egy havert, lazán, ne parázz. Ha lehet valami köztetek, az majd úgyis kiderül később. Te bőven ráérsz, úgyhogy nyugi.

Írj bátran. Mindig a nő dönti el végső soron, hogy mi történhet. Ha szerencséd lesz, akár szakít is a pasival, és akkor lehet hogy te leszel a befutó...

2012. szept. 19. 14:34
 4/6 A kérdező kommentje:
nem csak meg akarom ismerni
2012. szept. 19. 14:34
 5/6 anonim ***** válasza:
Csak baráti alapon közelíts felé,mondjuk valami sulis vagy sport témával kapcsolatban hozz fel valamit,és kezdeményezz Vele beszélgetést.Így kialakulhat egy barátság,megismered,aztán a többi jön magától,ha a csaj úgy látja jónak,viszont ha nem,akkor ne erőltesd.Ne görcsölj a témán,és ne fuss utána,lehetőleg a kapcsolatába se rondíts bele!Okosan csináld.
2012. szept. 19. 14:39
 6/6 A kérdező kommentje:

rendben köszi a választ mindenkinek

és nem is akartam széttúrni őket :)

2012. szept. 19. 14:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!