Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsaltad-e már valaha a párodat? Ha "igen" mi volt annak az oka?
Figyelt kérdés
2009. aug. 2. 18:29
1/12 anonim válasza:
Én sohasem csaltam meg és nem is fogom.Nekem ez természetes hogy olyannal vagyok eggyütt akit szeretek.Akit szeretek azt meg nem csalom meg.Lehet ezt mások lazábban veszik de a mi kapcsolatunk nagyon jó.Nem csaljuk egymást. 25/F
2/12 anonim válasza:
Igen, megcsaltam. 2 év 5 hónap után felébredt bennem az, hogy Jézusom, ő az első és egyetlen pasi az életemben és amilyen komolyak a szándékai ő is marad! Megijedtem, hogy nem éltem még, hogy nem próbáltam ki mással, ezért mikor már nagyon a végét jártuk megcsaltam. Akkor már nem szerettem. Ez volt az oka. Azóta volt több pasi is, és rájöttem mit dobtam el magamtól....hát, hoz az ember hülye döntéseket, mert ő megmutatta milyen a tökéletes pasi, én meg elmentem megkeresni.....
3/12 anonim válasza:
Én is csaltam már meg a páromat,igaz nem vagyok rá büszke,sőt szégyellem is,hogy valaha is ilyet tettem.De már nem szerettem őt,alig találkoztunk,nagyon a végét járta a kapcsolatunk.Találkoztam egy másik fiúval,aki akkor nagyon megtetszett,de csak csókolóztunk,semmi több.
4/12 anonim válasza:
Nem soha! Nem tudnék utána a szemébe nézni! Ha már a végét járja a kapcsolat, akkor inkább szakítok, mintsem a háta mögött megcsaljam!
5/12 anonim válasza:
igen... de akkor ilyen mosoly szünet volt kb. :D ő nem tud róla... végülis nem jártunk...:"DD
6/12 Sexylady válasza:
Hááát... igen... Volt egy barátom, 5 hónapja jártunk, és elmentünk haverokkal inni/ünnepeltünk/, akkor az egyik haverja rámhajtott, de a barátom nem tett semmit, nem is érdekelte, akkor úgy megfordult a fejemben, h jah bocs, ha csak ennyit jelentek, akkor így semmi értelme, de előttem még bebiztosítottam a jövőt, smároltam a másik sráccal...
7/12 anonim válasza:
megcsaltam annak ellneére hogy szeretem nagyon nagyon.elhanyagol,bunkó lett hozzám és más pasihoz menekültem.csak egy csók volt.
8/12 anonim válasza:
utolsó vagyok.nem mondtam el neki,nem is fogom.
9/12 anonim válasza:
Igen.Volt az életemben egy pasi,aki vonzott,mint a mágnes,de egy teljesen megbízhatatlan,komoly kapcsolatra alkalmatlan pasi volt.Nem bírt a vérével,és buktak is rá a nők,szóval nem érdemes családot építeni rá.Viszont a véremet két pillanat alatt fel tudta forralni.Akár hányszor találkoztunk mindig ugyanaz lett a vége,mert szerencsére én is ilyen hatással voltam rá.Így begyűjtöttem két megcsalást,de akiket csaltam már rég nincsenek az életemben.Mindegyik kapcsolat az utolsókat rúgta,amikor ezek történtek.3,5 éve nekiszegeztem a kérdést,h vagy én és senki más,vagy mindenki más,csak én nem.Mindenki mást választotta,és talán jobb is így.Majd 3 éve boldog és hűséges kapcsolatban élek,és őt sem láttam.
10/12 anonim válasza:
Miért érdekel? Akarsz róla beszélni? Meg akarod csalni a párod, és itt keresel valamiféle önigazolást?
ÉLJ!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!