Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Milyen érzés, ha összetörik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Divi98 kérdése:

Milyen érzés, ha összetörik az ember szívét? :S

Figyelt kérdés
Tudom milyen érzés igazából, az érdekelne, hogy mindenki ugyan azt érzi ilyenkor?

2012. szept. 24. 20:01
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
100%
Magamban otthon azt hittem,megőrülök.. A csempét kapartam kínomban,amikor lecserélt egy munkatársamra. De ahogyan ezt lereagáltam, az egész környezetem elismerését kiváltotta. Mondták sokan,hogy megverték volna, én levegőnek néztem.(mindkettőt)
2012. szept. 24. 22:11
 12/29 anonim ***** válasza:
100%

Én legutóbb úgy éreztem mintha egy faltörő kost nekem löktek volna szemből. Hetekig a torkom is össze volt szorulva, nem bírtam enni rendesen...Úgy éreztem, mintha valamit kitéptek volna belőlem ami iszonyúan fáj és ég, lüktet a helye.

Utána kicsit enyhült, de akkor úgy éreztem mintha nagyon keményen ráfüggtem volna valami szerre...hol jobban voltam, hol gyötrően kínzott a hiánya.

Aztán már csak akkor fájt, mikor eszembe jutott, hogy basszus, eldobott az, akit én tiszta szívből szerettem.Megint olyan embernek adtam oda a szívem, aki nem vette észre az értékét, nem becsülte meg.Hogy rám lett nyomva megint a "nem kellesz" bélyeg.

Most már nem fáj.Van, hogy eszembe jut az egész...akkor csak idegesít kicsit, hogy mekkora hülye, hogy ilyen f*szságot csinált, hogy még mindig nem veszi észre mit veszített...majd el is múlik, mert eszembe jut, hogy mindez már az ő baja lesz:)

22/L

2012. szept. 24. 22:44
 13/29 anonim ***** válasza:

fos :)

nekem beletelt kis időbe, mire felfogtam, akkor csak ilyen ürességérzésem volt. mint mikor jól fejbevágnak, és nem tudod, hol vagy

aztán jött az a torokszorítás, szívfájdalom .. 2 hétig kekszen és teán éltem, egy falat nem ment le a torkomon. -10 kg

utána tényleg ez a függőség, végletek .. hirtelen nagyon jól éreztem magam, nevettem, jó kedvem volt, úgy éreztem megkönnyebbültem, aztán látszólag ok nélkül bőgtem az ágyamban órákig

ennyi az, amikor összetörik, a többi már az, h hogyan rakod össze :) neked nem tört össze szerintem, de ezt te tudod igazából

2012. szept. 25. 01:35
 14/29 anonim ***** válasza:
100%
Én ríttam, mint állat. Az a baj, hogy nincs off gomb, hogy nem vagyok szerelmes, azt' csá. 24/F
2012. szept. 25. 10:45
 15/29 A kérdező kommentje:
13-as kommentelő, igen, azthiszem túlreagáltam :) tegnap borzasztóan fájt, sírtam is, de az nem ember aki ilyenkor ezt nem teszi... ma, mikor megláttam egyszerűen nem éreztem azt, hogy úr isten ezt szerettem vagy valami.. egyszerűen, egy bizonyos közöny, és gyűlölet vegyült össze bennem... tudom, hogy jobban kellene fájnia, de annyiszor törték már össze a szívem, hogy azt hiszem.. mostanra már megerősödött annyira, hogy nem törik már olyan könnyen, vagy ha mégis összetörne , már csak hidegséget érzek.. eleinte fáj, de aztán.. elmúlik, úgy vagyok vele, hogy ennek így kellett lennie.. és már igazából azt várom, hogy ne csalódjak :)
2012. szept. 25. 18:11
 16/29 anonim ***** válasza:
100%
Én pontosan tudtam, hogy mikor fog elmenni, fel is készültem rá lélekben (vagyis azt hittem!) ez tanév végén volt, utána végigittam a nyarat, egy sort sem írtam (költői válság) és még most sem tudom elengedni, pedig már ősz van... mikor fáradtabb vagyok, jobban előjön, és elkeseredek, mikor kipihent vagyok, aránylag jól érzem magam... sokat segít, hogy azóta nem láttam (bár van idő, mikor mindent megadnék érte).
2012. szept. 28. 15:34
 17/29 A kérdező kommentje:
16-os, tudom mire godolsz:) eléggé ismerős az az érzés, hogy néha mindent megadnék, csakhogy újra láthassam...
2012. szept. 28. 16:34
 18/29 anonim ***** válasza:
100%
Én mocsok büszke típus vagyok. Ha ő lenne az utolsó nő a világon,én akkor sem állnék vele szóba. Csúnyán elrendezett anno,alig bírtam összeszedni magam,fél év is ráment. Persze napi szinten találkoztunk. Végül hozzáment a világ egyik legunalmasabb férfijához.
2012. szept. 28. 19:10
 19/29 anonim ***** válasza:

Ahogy a 12.es leírta. Néha infarktus közeli állapot, időnként hányinger máskor meg mindent megennék amit látok. Soha nem tud az ilyen teljesen begyógyulni.....

21/N

2012. szept. 30. 10:51
 20/29 anonim ***** válasza:
Eleg hulye kerdes milyen lenne midn ha szorongatna valaki a szived derendesen a gyomrod korcs be all potyognak a konnyeid mar ha hajlamos vagy ra ideges vagy ha nagyon be porogsz meg hanyingered is lehet vanh napokig nem bir az ember aludni rendesen. stb 24 F
2012. okt. 11. 08:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!