Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen érzés, ha összetörik az ember szívét? :S
Én legutóbb úgy éreztem mintha egy faltörő kost nekem löktek volna szemből. Hetekig a torkom is össze volt szorulva, nem bírtam enni rendesen...Úgy éreztem, mintha valamit kitéptek volna belőlem ami iszonyúan fáj és ég, lüktet a helye.
Utána kicsit enyhült, de akkor úgy éreztem mintha nagyon keményen ráfüggtem volna valami szerre...hol jobban voltam, hol gyötrően kínzott a hiánya.
Aztán már csak akkor fájt, mikor eszembe jutott, hogy basszus, eldobott az, akit én tiszta szívből szerettem.Megint olyan embernek adtam oda a szívem, aki nem vette észre az értékét, nem becsülte meg.Hogy rám lett nyomva megint a "nem kellesz" bélyeg.
Most már nem fáj.Van, hogy eszembe jut az egész...akkor csak idegesít kicsit, hogy mekkora hülye, hogy ilyen f*szságot csinált, hogy még mindig nem veszi észre mit veszített...majd el is múlik, mert eszembe jut, hogy mindez már az ő baja lesz:)
22/L
fos :)
nekem beletelt kis időbe, mire felfogtam, akkor csak ilyen ürességérzésem volt. mint mikor jól fejbevágnak, és nem tudod, hol vagy
aztán jött az a torokszorítás, szívfájdalom .. 2 hétig kekszen és teán éltem, egy falat nem ment le a torkomon. -10 kg
utána tényleg ez a függőség, végletek .. hirtelen nagyon jól éreztem magam, nevettem, jó kedvem volt, úgy éreztem megkönnyebbültem, aztán látszólag ok nélkül bőgtem az ágyamban órákig
ennyi az, amikor összetörik, a többi már az, h hogyan rakod össze :) neked nem tört össze szerintem, de ezt te tudod igazából
Ahogy a 12.es leírta. Néha infarktus közeli állapot, időnként hányinger máskor meg mindent megennék amit látok. Soha nem tud az ilyen teljesen begyógyulni.....
21/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!