Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Meghüly*lt a barátnőm, most...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meghüly*lt a barátnőm, most mégis mit csináljak?

Figyelt kérdés
Több minden is van a dologban. Pl a szex-amikor szeretkezünk és ő elmegy, akkor utána már nem akarja folytatni, mert hogy kellemetlen neki. Mondtam, hogy semmi baj, erre ő elkezdett sírni, hogy majd biztos találok valakit, aki bírni fogja velem. Ezt eljátszotta legalább 5x. Másik, hogy állandóan féltékenykedik, már hazudoznom kell neki, hogy elszabaduljak otthonról, mert különben sírni kezd. Hívogatja a haverjaimat, hogy biztos velük vagyok-e?! Ez őrület. Mi a fenét csináljak?

2012. szept. 24. 19:03
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Hát haver, én megértelek :D igaz most nincs barátnőm, de engem ez a plafonra kergetne :D:D hát nem tudok sok mindent tanácsolni, vagy elfogadod vagy szakítasz vele xD
2012. szept. 24. 19:17
 12/21 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok, szerintem ez nem normális am, egy előző kérdésedre válaszolva :D
2012. szept. 24. 19:18
 13/21 anonim ***** válasza:
hány évesek vagytok?
2012. szept. 24. 19:23
 14/21 A kérdező kommentje:
22L, 24F. De nem értem mi lett vele, régen kis kedves meg aranyos volt. Most meg ilyen ördögűző előadásokat tart nekem.
2012. szept. 24. 19:27
 15/21 anonim ***** válasza:
Pityu te vagy az?
2012. szept. 24. 19:37
 16/21 anonim ***** válasza:
barátnőd médiaszenny áldozata lett :)
2012. szept. 24. 19:39
 17/21 anonim ***** válasza:
ha kellemtlen nem ártana ha látná egy orvos nem lehet hogy terhes?
2012. szept. 24. 19:41
 18/21 anonim ***** válasza:
Szokott sportolni? Lehet túl sok energiája van és így vezeti le:D Hívd el futni vagy akármi, hátha nyugisabb lesz:)
2012. szept. 24. 20:56
 19/21 anonim ***** válasza:

B.sszátok meg, nektek mindíg a szenvedés kell? Hát még enni se kapsz normális kaját:DD

Mire vársz tulajdonképpen?!

Férfiak...:DD

2012. szept. 25. 18:35
 20/21 anonim ***** válasza:
Nem meghülyült,csak vki kegyetlenül lerombolta az önbizalmát.Ha szereted,beszéld meg vele azokat a dolgokat,amik zavarnak,mondd neki,hogy szeretnéd megérteni ill. megoldást találni,valamint segíteni,hogy ne legyen bizalmatlan sem magával,sem veled szemben.Ha meg nem annyira jó party,dobd,bajlódjon vele más xD .
2012. szept. 26. 14:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!