Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy mondjam meg neki hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy mondjam meg neki hogy nincs értelme ennek így?

Figyelt kérdés
30 éves férfi vagyok,megismrekedtem egy nálam jóval fiatalabb lánnyal aki 20 éves!Eleinte nem kedveltük egymást de ez egyre jobban változott nálam is és nála is.Kb 6 hónapja tart ez a dolog,egy nagyon kedves rendes lányról van szó,akit nagyon megkedveltem és ő múltkor majdnem hogy szerelmet vallott nekem...tartottam attól hogy ez lesz,amivel nem is lenne gond de több dolog is van,ami lehetetlenné teszi a dolgot kettőnk között!Ami enm is a korkülönbség hanem az hogy én 800 km-re vagyok tőle...Eddig 2-szer tudtunk találkozni egymással.Ő még 3 évig tanul.Nem tudom mit csináljak a kettőnk dolgával ésw ő sem igazából,igazából nem tudom mit tegyek mert nagyon kedvelem őt és megszerettem.Nincs szívem azt mondani hogy ne beszéljünk és hogy feletjsük el egymást,ő miatta sem és magam miatt sem!Ugyanakkor tudom hogy ez így neki is és nekem is szenvedés lenne még jó sokáig.Neki egy nálam fiatalabbra lenne szüksége úgy érzem aki nap mint nap ott van mellette.Ő azt mondja ez nem így van,de félek hogy ez mnt kettőnk réséről csak idő pocsékolás lenne,hiszen ő még nagyon soka fog változni.Szóval nem tudom mit tegyek..
2012. szept. 24. 18:58
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
30 évessen egy hitelmentes autom van és semmi más.Arra is kinnt tudtam összegyűjteni a pénzt.Otthon esélyem sem lett volna erre.Most házra vagy lakásra gyűjtök...itt kint szerencsére fízetik a szállásomat,szóval sokat megtudok spórolni és még a kajám egy részét is állja a főnok!
2012. szept. 24. 19:19
 12/18 anonim ***** válasza:

Oké, hidd el én tudom mennyivel jobbak ott a körülmények, az én végzettségem is olyan, amiért külföldön a 10xesét keresem, ezen felül étel és szállás biztosítva.

Még nyelvi átképzést is vállalnak,csak menjünk.

Szóval tökéletesen megértelek, de ha honvágyas az illető, akkor ez nehéz lesz. Nekem sem menne.

2012. szept. 24. 19:20
 13/18 A kérdező kommentje:
Itt kinnt semmire nem kell lényegében költenem,ebédet,vacsorát állják még szabad napomon is,plussz a szállást.Kb 150 eurot költök havonta a többi mind egy a számlára.Itthon ezt soha nem tehetném meg!
2012. szept. 24. 19:23
 14/18 A kérdező kommentje:
*megy
2012. szept. 24. 19:23
 15/18 anonim ***** válasza:
Milyen időközönként tudnátok találkozni?
2012. szept. 24. 19:25
 16/18 A kérdező kommentje:
2-3 hetente.De inkább három,mert akkor össze tudnám gyűjteni a napjaimat és akkor több napra jönnék haza.
2012. szept. 24. 19:32
 17/18 anonim ***** válasza:
Az azért nem olyan rossz, ha tanul, akkor repül az idő.
2012. szept. 24. 19:56
 18/18 anonim ***** válasza:

Ez tök jóóó:) Baromi nehéz lesz, de ha napi kapcsolatban tudtok lenni, akkor működhet.

Mi minden hétvégét együtt töltünk a párommal. Számomra ez is nehéz nagyon, de már 2 éve működik, a maradék egyet meg már simán kibírjuk:)

Ezért nem éri meg elszalasztani a lehetséges nagy Ő-t. Sok sikert!:)

2012. szept. 24. 20:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!