Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy mondjam meg neki hogy nincs értelme ennek így?
Szia!
A korkülönbséget hagyd, hülyeség, hogy neki fiatalabb kell. Az én párom 12 évvel idősebb nálam, 23 vagyok.
Sosem kellene egy fiatalabb, nincs az az isten.
A távolság már más. Ez fog változni a közeljövőben?
ma 19:00
Hát egy jó ideig nem hiszem sajnos.Én külföldön vagyok és ő még 3 évig tanul,jó esetben 2 év!De akkor jó indúlatú voltam.A korkülönbség engem sem és őt em érdekli!
Nagyon megkedveltük egymást az a baj,bajnak nem baj mert jó csak így ez a távolság félek csak szendvedés lesz neki és nekem is.Nem tudom mit csináljak?!Az a baj hogy nem tudnék mint mondani hogy miért,mert nem lenne rá okom ezek kívűl.Azt mondta hogy nagyon nem bírt engem de egyre jobban megkedvelt és ragszkodik hozzám..Én is ezt érzem egyébként csak ezt még magamnak sem mertem bevallani...
És te biztosan nem tudnál hazajönni?
A külföldön szerzett tapasztalatok után itthon könnyebben kapnál munkát, mint mások.
Már csak azért mondom, mert ha ez a lány az igazi, akkor megérné, de mérlegelni kell, hogy mi lehet ebből a kapcsolatból. Ha semmi, maximum 1-2 év nyűglődés, akkor meg baromság feladni az ottani egzisztenciát.
ma 19:10
Nem tudom mi lenne vagy hogyan mert nem vagyok jövőben látó..:)
Az a baj hogy nehéz itt hagynom az itteni életet és az itteni fízetést,a baj az hogy tudom hogy viszont vissza vágyodnék oda ahol most vagyok.Az egyetlen árható út az lenne ha ő jönne ki és én addig havonta párszor haza jönnék..
Melyik országról van szó?
Ha havonta párszor haza tudsz jönni és emellett minden nap beszéltek, az úgy rendben is lenne, ha utána ő ki akarna menni.
Mert istenítheti bárki külföldet, nekem isten bizony honvágyam lenne és alig várnám, hogy hazaessek végre. Ha ő is ilyen, akkor hosszú távon is szörnyű lesz.
Egyébként bármi fizikai történt közöttetek? Csók, szex, akármi?
Ausztria azért nincs olyan messze.
Akkor köztes megoldás is létezik. Költözzön Győrbe, váltson egyetemet ugyanezzel a szakkal és máris közeledben van. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!