Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ciki, ha a srác a barátnőjével egymagas, sőt lehet pár cm-vel alacsonyabb a lánynál?
Engem zavarna. Vagyis volt már nekem is hasonlóban részem, és zavart. Igazából elég cikinek is tartottam. Ez sztereotípia, de nekem a magasság (és a hozzá illő testalkat) erőt és férfiasságot sugároz, és nekem erre van szükségem.
23/N
Engem nagyon zavarna. Személy szerint nem jönnék össze egy nálam alacsonyabb fiúval.
Viszont ismerek párokat, ahol a lány kicsit magasabb... ő dolguk, én nem fogok ezért nekik beszólni. :) 22/L
Szia, en magasrol lesz.rom akinek az a velemenye, hogy ciki. Inkabb leszek egy nalam 2-3 cm-el alacsonyabb sraccal akit szeretek, normalis, intelligens, mint egy nalam fel fejjel magasabb bunko bekepzelt emberrel...
a magassag nem minden. Es aki szeret es szerelmes ezt tudja. Teny, eloszor engem is zavart kicsit, de mara egyaltalan nem erekel, es meg emiatt senki nem szolt be nekem. 2 eve vagyok a parommal aki kicsit alacsonyabb nalam, de nem adnam semmiert, ugyanugy hozzatudok bujni, a vallahoz, minden, szoval nem zavaro, es mas teren sem. nem tudom mindenkiben miert van ennyi eloitelet. amugy a kerdes is volt 100x es mindig ugyanezek a valaszok szulettek. akinek ez ciki egyszer a sajat haza korul tegyen rendet, s utana kommentaljon masokat.
na Udv
Én személy szerint nem találom vonzónak, ha a pasi alasonyabb nálam.
De azért sok olyan lány van aki alacsonyabb fiúkkal jár. Sok ilyen párt látni az utcán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!