Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Csak mert nincs nagy mellem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak mert nincs nagy mellem meg kerek seggem ne is reméljek párkapcsolatot?

Figyelt kérdés
2012. szept. 23. 17:37
1 2 3 4 5
 31/50 anonim ***** válasza:
Ha nem tetszik a párod, nem kívánod, nem vagytok összhangban lelkileg, akkor vagy össze sem jöttök, vagy nagyon rövid lesz a kapcsolat. Ha túl is vagy pár csalódáson, nem szabad feladni és lemondani minden férfiról, mert sosem tudhatod, hogy mikor találkozol azzal, akivel minden klappolni fog.
2012. szept. 23. 18:05
 32/50 anonim ***** válasza:
Én ettől még összejönnék veled, ha normális vagy, de te nem jönnél össze velem, mert nem vagyok se jóképű, se magas, se gazdag.
2012. szept. 23. 18:10
 33/50 A kérdező kommentje:
Hááát érdekes, lehet akkor , hogy valami elvarázsolt vidéken élek, mert itt nagyon nem olyan idilli a helyzet, mint amilyet itt írtok.
2012. szept. 23. 18:10
 34/50 ASOT ***** válasza:
na az látod lehet
2012. szept. 23. 18:12
 35/50 anonim ***** válasza:
50%
Ez a világ a fejedben van, tele számodra előnytelen, és téves tudással. Nekem nem érdekem, hogy ez megváltozzon, én a saját sérült önértékelésemet már helyre hoztam, és összekaptam magam fejben. Azóta nincsenek problémáim, mint amik régen voltak és nagyon hasonlítottak a tiédhez, ffi szemszögből. Most a legnagyobb gondom, hogy válasszam ki az érdeklődő lányok közül azt, akivel leginkább közös értékek és célok vannak, és hosszútávon is jól érezzük magunkat a kapcsolatban. Az első lány, akivel szerettem volna összejönni 7 éve, azt mondta h "külsőleg nem tetszel", amitől teljesen összetörtem, viszont azóta már nála sokkal sokkal szebb lányok csavarták el a fejem. Akkor csúnyának tartottam magam, most bebizonyítottam a magam szemében hogy gyémánt férfi vagyok, és ezáltal nagyon vonzó lettem, hogy akikről régen álmodoztam most a lábam előtt hevernek. Ez mind azért van, mert mást gondolok mint régen. Javallom neked is, magyarázatot magadnak adhatsz, engem nem érdekel..
2012. szept. 23. 18:19
 36/50 anonim ***** válasza:
Ha szép az arcod,és nem vagy túl kövér,akkor nálam ugyanannyi esélyed lenne,mint egy 40DD-s lánynak :)
2012. szept. 23. 21:38
 37/50 Rat Poison ***** válasza:
Hehe, az utolsóról ordít, hogy pasi, 40DD-s melltartó ugyanis elég érdekesen festene, ha létezne.:D Eltekintve efelett nem mond hülyeséget.
2012. szept. 23. 22:51
 38/50 anonim ***** válasza:
48%

18:19 vagyok, aki lepontozott az nagy szarban van. Miért is? Több verzióm van, a lepontozó:

1. Feszült, és más lehúzásával úgy érzi jó lesz neki(alapból rossz)

2. irigy, és frusztrálják a sikereim amit elértem és amire büszke vagyok

3. szerinte a kérdező nagyon jól tudja, és ne reméljen párkapcsolatot (lepontozó is csak álmodozhat)

4. szerinte a kérdezőnek magyarázza csak el nekem, hogy mivel nincs nagy melle és formás segge, ezért, ebből az okból nem lesz barátja, és ezt nekem el kell fogadnom "Igazad van"

5. részéről alapvető intelligencia, és egyéb feltételek hiányoznak hozzá, hogy a válaszom hasznos lehessen számára, így az én hiányosságomnak tudja be és -

6. meglát egy szót ami felkavarja a lelkét, és -

Amúgy le lehet pontozni, csak szánalmas. Ez volt az én verzióm...

2012. szept. 23. 23:15
 39/50 anonim ***** válasza:
Te beteg vagy! Tegyél rendet előbb a fejedben! Bár szerintem reménytelen eset vagy. És nem a segged meg a hiányzó melled miatt.
2012. szept. 24. 17:06
 40/50 A kérdező kommentje:
Hááát fura, miért esik nektek ennyire rosszul , ha valaki rájön az igazságra?? Nemértem.
2012. szept. 25. 15:08
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!