Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak mert nincs nagy mellem meg kerek seggem ne is reméljek párkapcsolatot?
Miért lenne ez kötelező dolog, hogy egy szexibébivel megcsaljuk a párunkat?
Az sem állandó és az sem jellemző h minden pasi átlagos lányt választ..De ez is változó , kinek mit takar az átlagos....
Itt nem arról van szó, hogy na az a nő most bombanő vagy sem , mert lehet ami nekem az , az másnak nem az.
Hanem aki tetszik nekünk nyilván azt szeretnénk meghódítani.
Nem szeretem a nagy melleket |:
F/20
Megint harmadik vagyok.
Értsd meg nem csal meg minden férfi minden nőt.
Ha nemhiszed akkor nézd úgy nemtudom pontosan mennyi ember él a világon, kb 5 milliárdat mondok.Annak legalább a fele 2,5 milliárd ember férfi és annak a fele normális tisztességes férfi aki nemcsalja meg a nejét.
Amúgy nehogy azthidd hogy mindenkinek a minnél több trófea begyűjtése az életcélja.Majd előbb vagy utóbb lesz férjed és belátod. Mindenesetre én sok sikert kívánok neked a kereséshez. 17/F
Te valamit nagyon nem értesz!
"Aki megtetszik azt hódítjuk meg"---> ez nem azt jelenti h sikerül is, de miért adnánk lejjebb ? van aki a 30. elutasítás után lejjebb adja vagy inkább nem is kell neki senki, de olyan nő nekem nem kéne aki nem tetszik és nem az ideálom, ergo nem adom lejjebb!
hány éves?? mert 14 nél nem tűnsz többnek-
ahh szóval valaki így bánt veled??
Tudtad róla h elutasította pár jó csajszi, aztán ment hozzád próbálkozni?? És szamárnak érezted magad?
"a nincs ló jó a szamár is kapcsolatban" ??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!