Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak mert nincs nagy mellem meg kerek seggem ne is reméljek párkapcsolatot?
Figyelt kérdés
2012. szept. 23. 17:37
11/50 A kérdező kommentje:
Sajna nem, arcra se vagyok egy szépség :S
2012. szept. 23. 17:43
12/50 ASOT válasza:
ha nem vagy elhízva hanem karcsúbb vagy, és szép az arc, akkor lehet h az is elég....
13/50 Mókusgyilkos válasza:
igazából: volt már rá példa h a csaj szeme fogott meg szóval.. és nem mindig a szexen jár az agyunk [néha a recskára a sportra és az autókra is gondolnunk kell nem de?! :D:D:D:D]
14/50 Rat Poison válasza:
Mókusgyilkos, a sört kihagytad :D
15/50 anonim válasza:
Kevés a tökéletes alkatú nő, mégis sokan kapcsolatban élnek. Szóval nem kell ilyen negatívan látni a helyzetet.
16/50 anonim válasza:
Harmadik vagyok.
Nem mindenkinek a szexen jár az esze, van aki egyszerűen szeretne valakit akivel jól érzi magát szeretik egymást és kitartanak jóban-rosszban.Csak általában a legtöbb nő a fullos kigyúrt gazdag pasikat keresi aztán meg panaszkodnak hogy csak egy menetre kellettek.Csodálkoztok sok pénzel majdnem bármelyik bombázót meglehet szerezni.
Keress normális fiút ne egy parasztot.
Remélem segítettem.
17/50 anonim válasza:
Ja azt kihagytam hogy egy pufibb lányt is jól meglehet pakolni.Nem véletlenül monmdják azt hogy nagyobb kufferbe jobb pakolni.
18/50 anonim válasza:
Amíg nem tudod szeretni magad addig ne várd, hogy más jobban szeressen mint te magadat!
19/50 A kérdező kommentje:
Jó, akkor úgy mondom, hogy átlagos csajt választotok párkapcsolatra, mert ott kisebb a konkurencia meg kevesebbet kell bizonyítani, mint egy bombázónál, akire viszont folyatjátok a nyálatokat, és ha lehetőség adódik, márpedig adódik, mert kerestek :D , szépen meg is csaljátok vele az átlagos barátnőtöket.
2012. szept. 23. 17:49
20/50 anonim válasza:
nekem pl. más szempontok számítanak, pl. a kicsi mellet jobban szeretem.
a feneked attól még lehet jó...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!