Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, lányok! Titeket zavar, ha a párotok like-olja más lányok fényképeit facebook-on és/ vagy instagram-on?
Figyelt kérdés
Nekem rosszul esik, és merem állítani, hogy nagyon sok párkapcsolatban ezek a közösségi oldalak miatt robbannak ki a veszekedések.2012. szept. 23. 16:52
1/4 anonim válasza:
én ezeket pont lesz@rom, nem értem, miért kell ezeket komolyan venni 21L
2/4 anonim válasza:
azér veszik sokan komolyan mert valami oka van hogy valaki lájkolgat egy csecsmutogatós pics@ rinyát....
3/4 anonim válasza:
A facebook egy nagy párkapcsolat romboló! A barátommal nagyon sokszor ezért vesztünk össze,mert pl olyan kommentárokat kapott lányoktól, ami nekem nem tetszett v olyan srác lájkolta a képemet, aki miatt ő lett féltékeny! Volt olyan is h telójáról felmentem facebookra és úgy nyitotta meg facebookját, h az ex barátnőjének a képe figyelt rám vissza, és hát akkor mi az 1.,ami az embernek beugrik?:) - H a pasija az ex csaját nézegeti. +Még olyan is volt, h az ex barátnője szándékosan olyan képeket tett fel,amin produkálta magát (Pl. feszülős naciba háttal fényképezkedett le, v az ágyán masnis bugyiba és egy topban)... Azóta inkább letöröltük magunkat facebookról és abszolút nem veszekedünk! Ennyit nem ér a facebook. Ja és tudok olyanról is h 7éves házasságot vágott tönkre!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!