Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk titeket zavar, ha a párotok becézget?

Figyelt kérdés

2012. szept. 21. 23:47
 1/5 anonim ***** válasza:
nem, imádom a cukiságokat :$
2012. szept. 21. 23:48
 2/5 anonim ***** válasza:
nem szeretem ha becének hív a csajom. szólítson a nevemen!
2012. szept. 21. 23:55
 3/5 anonim ***** válasza:
Engem nem zavar ha nem valami nagyon gyerekes az a becenév .
2012. szept. 22. 00:00
 4/5 Alaque ***** válasza:
100%

Én rendszerint amúgy is hülye neveket találok ki embereknek, szóval ha visszakapom, nem sértődöm meg. :)

A kérdésre válaszolva:

Helyzetfüggő. A barátnőm, ha kettesben vagyunk, egymás közt annak hív, aminek akar. Viszont ha társaságban elkezdene nekem cuncimuncikázni, lehet, hogy nem lenne őszinte a mosolyom. Mindennek megvan a maga helye.

Az okoskodás:

Gondolom, azért tetted fel ezt a kérdést, mert nem tudod, hogy a barátod jó néven venné-e ha becézgetnéd. Nagyon egyszerű kideríteni: meg kell próbálni. Legfeljebb megkér, hogy ne tedd. Nem tudom, mi nem evidens ebben. Megbántani nem fogod, ne aggódj. Ha meg igen, akkor egy forrófejű majom, és megérdemli, hogy idegeskedjen ilyen hülyeség miatt.

2012. szept. 22. 00:14
 5/5 anonim ***** válasza:
Engem különösen nem zavarna társaságban sem és kettesben sem.Persze azért normális becézés legyen ne valami nagyon hülyeség.
2012. szept. 23. 17:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!