Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk zavar titeket hogy nem ti voltatok elsok a baratnotoknek?
Figyelt kérdés
en vagyok neki az 5todik...es nagyon rossz érzés ha csak bele is gondolok hogy elottem volt már mással :/ (fél éve vagyunk egyutt )2012. szept. 16. 01:44
1/16 anonim válasza:
Hát .. figyelj , most a tied.. előtted fog térdelni nem előttük .. remélem érted..
2/16 A kérdező kommentje:
Értem:)) haat énis ezzel probálom nyugtatni magam hogy nem az számít hogy ki volt az elso hanem hogy én legyek az utolso... de sokszor nemsikerul :/
2012. szept. 16. 01:48
4/16 anonim válasza:
jóhogynemegyvibrátorravagyféltékeny! nemtökmindegy kivel volt a múltban? az a léyneg h most a te farkadat szopkodja! xD
5/16 anonim válasza:
Azt meg megertem, hogy 1-2vel, de azert 5el.
Egy ember azert mar ne legyen annyire naiv es hulye, hogy csak mert mar nem szuz egy het utan kefeljen, aztan ra egy hetre meg rajo, hogy nem akarja a pasit.
Vagy a masik dolog, hogy mi a fenenek kell bevallani meg orrara kotni mostani palijanak, hogy o hany emberrel volt elotte.
6/16 anonim válasza:
Ha nem volt köztük néger csávó 40 cm f*sszal akkor nem zavar
7/16 anonim válasza:
Attól függ! Ha 14, és te vagy az 5., akkor cumi, de ugyanez 40 évesen már no problem.
8/16 anonim válasza:
Azért még az is lehet, hogy csak ötöt vall be. Te ismered !!!! Egyébként pedig, inkább legyen öt könnyedebb, mint egy igazi, ami még most is tart.
9/16 anonim válasza:
Nem zavar, én is voltam előtte más lányokkal.
10/16 anonim válasza:
Nem zavar, fölösleges erről fantáziálni. Volt olyan barátnőm, akinek tizenvalahányadik voltam...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!