Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit tegyek, ha zavar, hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, ha zavar, hogy a párom elvált férfi?

Figyelt kérdés
1 éve vagyunk együtt, az elejétől fogva tisztában voltam vele,hogy elvált, de abszolút nem is zavart. A szülei házában esküvői fotók is vannak róluk, soha egy rossz szót nem szóltam, azt hittem,hgoy az anyukája imádta a lányt, azért tartotta meg ezeket a képeket.Később kiderült,hogy nem így volt,ellenszenvesnek tartotta és abszolút negatív véleménye van róla. (kérdem én,hogy miért vannak akkor kint a fotók?...).Nos a lényeg az,hogy elfogadtam, és nagyon szeretem a páromat:)) Viszont egyre jobban kezd zavarni az,hogy a családja folyton emlegeti a lagziját illetve a volt feleségét...Eddig abszolút nem izgatott az,hogy elvált,de kezd kényelmetlenül érinteni...tudják,hogy engem zavar,ha emlegetik a párom is kényelmetlenül érzi magát.Mióta elkezdték ezt a "jó szokást" úgy vettem észre,hogy pánikolok azon,hogy engem elvesz-e...illetve elkezdett zavarni az,hogy előttem volt egy nő,akit szeretett annyira,hogy megkérje a kezét. Tudom,hogy butaság,de úgy érzem,hogy engem nem szeret annyira,mivel nem akar eljegyezni. (hozzátenném kapcsolatunk második hetében összeköltöztünk, mielőtt még valaki azt írná,hogy várjak,mert nem akar elköteleződni újra.)

2012. szept. 16. 23:18
 1/7 anonim ***** válasza:

Ha mar elvalt es volt az a masik lany is, akkor nem gondolod, hogy mostmar rajott szerencsetlen, hogy EGY ILYEN DONTEST KETSZER MEGGONDOL ES NEM SIET EL, akarmennyire is szeressen?

Volt eleg szarban resze, nem csodallom, ha elovigyazatos

2012. szept. 16. 23:22
 2/7 A kérdező kommentje:
Persze, evidens,hogy kétszer meggondolja:) Oda is írtam,hogy tudom,hogy butaság,hogy ezen jár az eszem. Itt nem is azon van a hangsúly,hogy erőszakosan férjhez akarnék menni, hanem azon,hogy a családtagjai már kezdene az őrületbe kergetni ezzel...sajnos nem tudom,hogy kezeljem. Segítséget kértem, nem kioktatást :)
2012. szept. 16. 23:29
 3/7 Hole Hunter ***** válasza:

Tipikus esete vagy a nőknek :)

Sokkal többet gondolsz bele a dologba, mint amit az valójában takar. A párodnak volt előélete...neked is. Ha nem az a legfontosabb, hogy most TE jelented neki a boldogságot, akkor nálad nincs rendben vmi...talán épp ezért nem vett még el? Ki tudja milyen káklik jönnek még ki rajtad? Inkább azt értékeld, amid van!...vagy hagyd a fenébe az egészet.

2012. szept. 16. 23:31
 4/7 Hole Hunter ***** válasza:
*háklik
2012. szept. 16. 23:32
 5/7 A kérdező kommentje:
Nem az a problémám,hogy elvált,hanem ,hogy a családja folyton ezt dörgöli az orrom alá:) Gondolom nektek sem lenne álom az,ha a párotok exét emlegetnék minden egyes félórában. Nem azon van a hangsúly, (ISMÉTLEM), hogy annyira férjhez szeretnék menni,hanem azon,hogy nem tudom kezelni azt,hogy a családtagjai így viszonyulnak ehhez.
2012. szept. 16. 23:35
 6/7 anonim ***** válasza:
Tanult az előzőből és másodszor már nem olyan könnyelmű! Lehet h jobb vagy mint az előző, de azt vedd figyelembe hogy elsőre tévedett, mivel elvált, így azt a nőt igazán sosem tudhatta magához valónak. Az csak illúzió volt, és erre a válás a bizonyíték. Ha te is illúzió lennél az neki ugyancsak rosszul esne így most óvatos. Ne aggódj! A házasság csak egy papír. "Nem kell az eskü a gyűrű kevés, Ez véreddel írt szerződés!"
2012. szept. 16. 23:57
 7/7 A kérdező kommentje:
Utolsó, köszönöm szépen! :)) Lelket öntöttél most belém!:) Nem az esküvő az elsődleges dolog számomra, hanem ő. Csak a családjával kellene leülnöm megbeszélni ezt...ha "csak" egy volt barátnőt emlegetnének folyton, az is bántóan hatna rám. Semmi nem fűzi már a volt feleségéhez, elég régen el is váltak (10 éve) de a család még mindig úgy emlegetni,mintha a mindennapjaik része volna. Ez zavar igazán.
2012. szept. 17. 00:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!