Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakmunkás vagy diplomás párt választanátok? Melyik a jobb?
26 éves szakmunkás pasi vagyok, volt szerencsém mind két kategóriához. Szerintem egy szakmunkás nő több szempontból is jobb. Van amelyik sokat olvas és művelt és vannak színházba, operába járó szakmunkások is. Sok esetben pedig egy szakmunkás, jóval többet is keres, mint némelyik diplomás. Meglátásom szerint, egy szakmunkás nő nem annyira pénzéhes (jó persze azok között is van) és sokkal érettebben gondolkodnak diplomás kortársaiknál. Ezenkívül szakmunkás nőt, még nem láttam prostiként dolgozni, egyetemistákkal viszont tele van a szakma.
A haverom pár éve összejött egy egyetemista lánnyal, aki hozzáköltözött. Egyedül ő dolgozott a csaj nem. Hivatkozva arra h ő tanul. Fizette neki a luxusigényeit, a csaj ígért neki fűt-fát, házasságot, gyereket, ha majd lediplomázott. Meg is lett a diploma, a csaj közölte a sráccal, hogy most már le lehet kopni, mert őneki csak diplis pasi kell. Addig meg jó volt a szakmunkás is, még fizetgette az egyetemi éveit. Ezt hívják kitartott k.-nak. Érdekes szakmunkás nők között még nem láttam ilyet.
Ki hogyan látja ezt?
Én normális diplomással borzasztó KEVÉSSEL találkoztam. Sajnálom aki nem ért egyet velem, pedig találkoztam jó párral még 3 éve Pécs-Fehérvár 14:00-kor induló buszán. Na többet avval se fogok menni. Tanárok is, mert Ők okosak. Kit érdekel?
Egyik ismim. Kicsit lenéző volt amíg kicsit el nem lett vele beszélgetve, h mert Ő felsőoktatásban vett részt ugyanolyan halandó.
DE! Szakmunkások közt is van aki hanyag, nem törődöm és kihasználó. Akad bőven! Ajajj!!!!
De mindkét csoportban leginkább azok akik pénzesek! Szülei jól kerestek vagy esetleg a diploma miatt Ő jobban keres és elfelejtette, h mikor gyerek volt 10-15 éves Ő is ott vágta a fát és gereblyézte a sz@rt a disznók alól...
Én diplomás vagyok, próbálkoztam már szakácsnőnél, pincérnőnél, meg péklánynál is, Tesco-s pénztárosnál is (nem munka közben) és mind visszautasított.
Eddig minden párkapcsolatomban egyetemista/diplomás volt a lány- nem azért, mert így akartam, hanem mert másnak egyszerűen nem kellek. Erről ennyit.
26f
Azért attól függ milyen diplomáról beszélünk.
Például egy orvosi diplomával sem az irodában ülnek az emberek, tanári diplomával sem, régészként végzett emberek, vagy biológusok sem öltönyben tengődnek egy irodában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!